Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ-ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!


Ο Νικολάου δεν σταματάει να καταχρεώνει τους φορολογούμενους πολίτες ακόμη και την τελευταία στιγμή. Έχει στήσει το στρατηγείο του μέσα στο δημαρχείο και χρησιμοποιώντας τις τηλεφωνικές γραμμές του δήμου, τα λεφτά δηλαδή των φορολογούμενων πολιτών, έχει επιδοθεί σε λυσσαλέα εκστρατεία υποστήριξης της υποψηφιότητάς του στην μεθαυριανή αναμέτρηση της Β΄Κυριακής των εκλογών!!! 
Στην απαράδεκτη και απρεπή αυτή ενέργεια, χρησιμοποιεί στελέχη του,  ακόμη και την γραμματέα του γραφείου του! Χιλιάδες τηλεφωνήματα  προς τους Χολαργιώτες και Παπαγιώτες, έχουν γίνει την τελευταία εβδομάδα μέσα από το γραφείο του δημάρχου, σε πολλά από τα οποία μιλάει ο ίδιος ο Δήμαρχος, ζητώντας να τον ψηφίσουν στις μεθαυριανές εκλογές!!!
Η επιχειρηματολογία που χρησιμοποείται ποικίλει, ανάλογα σε ποιον απευθύνονται. Όταν είναι Πασόκος, το βασικό επιχείρημα που κυριαρχεί  από την πλευρά του Δημάρχου, είναι ότι "στον συνδυασμό του Ξύδη συμμετέχει ο Δασκαλόπουλος, ο προδότης του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αν κερδίσει ο Ξύδης, ουσιαστικά θα αναλάβει ο ίδιος ο Δασκαλόπουλος την διοίκηση του Δήμου. Θέλετε τον Δασκαλόπουλο, τον προδότη του ΠΑΣΟΚ να σας διοικεί;" 
Αν είναι Νεοδημοκράτης τού ζητούν "να αφήσει τις αντιπαλότητες και να στηρίξει τον  δυναμικό Νικολάου ο οποίος έχει όρεξη για δουλειά και προσφορά. Ο Νικολάου θα συνεχίσει να προσφέρει για πολλά χρόνια στον δήμο Παπάγου-Χολαργού και δεν θα εγκαταλείψει την δημοτική Αρχή μετά από 3 χρόνια, όπως θα κάνει ο ηλικιωμένος Ξύδης".
Σε όλα τα τηλεφωνήματα που γίνονται στους Χολαργιώτες, οι άνθρωποι του Νικολάου έχουν ως μόνιμη επωδό την αφίσα του Δημάρχου, "Οι Χολαργιώτες ψηφίζουν το δικό τους Δήμαρχο".

Ο Δήμαρχος Νικολάου έχει ρημάξει τα οικονομικά του δήμου Χολαργού, αδειάζει και την τελευταία στιγμή τα πορτοφόλια των πολιτών, με τα χιλιάδες ψηφοθηρικά τηλεφωνήματα που κάνει αυτός και οι συνεργάτες του μέσα από το Δημαρχείο!!!

1 σχόλιο:

  1. παντως το οτι θα συνεχισει να "προσφερει" για πολλα χρονια στο Δημο εγω πιο πολυ για απειλη το βλεπω. Τοσα χρονια στον Χολαργο τα εργα του λαμογιότατου ειχαν σαν μοναδικο σκοπο μιζες και υπερχρεωση και τωρα θα φοβηθουμε τον Ξυδη; Ποσο χειροτερος μπορει να ειναι απο τον τραμπουκο τον Νικολαου; Κι η ιστορια με το κολυμβητηριο που στη φυλλαδα του ισχυριστηκε οτι υπεγραψε προχτες την Τριτη μαζι με τον δημαρχο Αγιας Παρασκευης τη συμβαση εργου ενω ειχε υπογραφεί 10 μερες πριν μονο απο τον Νικολαου κι ολη η φωτογραφηση ηταν σκηνοθετημενη χωρις να ξερει ο δημαρχος Αγιας Παρασκευης οτι θα τον παρουσιασει και καλα να υπογραφει εργο. Αντε να ξυπνησουμε να τον στειλουμε σπιτι του, δε παει αλλο τετοιος απατεωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή