Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ DELIVERY
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!

Η Μεσογείων έχει γίνει ο δρόμος των λαθρομεταναστών. Έφυγαν από τον Άγιο Παντελεήμονα και εγκαταστάθηκαν στο Χολαργό! Δείτε τον τύπο της φωτογραφίας: Με δυο χαρτόνια έφτιαξε την βάση και πάνω σ' αυτή έχει βάλει τα γυαλιά ηλίου-μαϊμούδες! Δίπλα ακριβώς από οπτικό κατάστημα!




Λίγα μέτρα πιο πέρα άλλοι λαθρομετανάστες έχουν εγκαταστήσει την πραμάτια τους, με μπιζού, ρολόγια  και άλλα προϊόντα, έξω από το κατάστημα Χυδερίδη που πουλάει ρολόγια και κοσμήματα!!!
Ο επαγγελματίας ηταν τόσο εκνευρισμένος που μας είπε: "Δεν τους κουνάει κανείς! Και αν φύγουν για 5-10 λεπτά, μετά είναι πάλι εδώ. Πές μου τι πρέπει να κάνω; Να πάρω ένα σίδερο και να τους κυνηγήσω;"

Όχι κύριε Χυδερίδη. Αν το κάνεις αυτό, εσένα θα χώσουν μέσα! Οι νόμοι που ισχύουν εδώ στο Ελλάντα, προστατεύουν τους λαθρομετανάστες: "Σκάσε, μη μιλάς, μπες στο μαγαζί σου, πλήρωνε τους φόρους σου, να υπακούς πιστά στο Μνημόνιο και να μην ρωτάς για τους λαθρομετανάστες"!!!
Αυτούς δεν τους πειράζει κανείς. Σε λίγο όπως πάνε θα γίνουν και ...ντιλιβεράδες! 
Αυτή είναι η Ελλάδα! Καλή Ανάσταση!!!

Υ.Γ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τη Νομική υπηρεσία, αναζητώντας τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου των λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου