Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΚΑΜΙΝΗΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ



Γκέι πάρτυ
Καμίνης-Μπουτάρης-Γερουλάνος: Με τις ευλογίες τους οι εορτές «ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας»… Πλήρωνε «μπιπ» Έλληνα φορολογούμενε!
Τι άλλο πρόκειται να δούμε σ’ αυτή την – με το στανιό επιβαλλόμενη – πολυπολιτισμική κοινωνία, όπως έχουν καταντήσει την Ελληνική. Κατακλυσμός προοδευτικών δηλώσεων, ανακοινώσεων και εορταστικών εκδηλώσεων για το καλό (!) της ελληνικής οικονομίας και όχι μόνο! Κατακλυσμός και από «ανοιχτόμυαλους» (μόνο;) Δημάρχους, τέως και νυν, και Υπουργούς … (Κλείστε και τίποτα, βρε παιδιά! Πολλές «τρύπες» υπάρχουν και μπάζει….) Έτσι, μετά τον Μπαρμπα-Γιάννη (όχι τον Κανατά, αν και του ταιριάζει, αλλά τον Μπουτάρη) και τις περίφημες δηλώσεις του ότι υποστηρίζει τα gay pride, το σύμφωνο συμβίωσης, τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, ότι κατανοεί την διαφορετικότητα των γκέι και πως και αυτός «έχει γνωρίσει τις χαρές και δυσκολίες της επιλογής του να εγκαταλείψει την πεπατημένη» (μήπως εννοεί πως τον «ξεσκονίζει τον κουραμπιέ», «την ανοίγει την πίσω πόρτα», «την ξεφλουδίζει την μπανάνα» κλπ κλπ), και μετά την εξαγγελία του υπουργού Πολιτισμού Π. Γερουλάνου για τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week» (μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της χώρας), ήρθε και η ώρα του Καμίνη: Υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων (και τα ωραία λεφτουδάκια του «μπιπ» Έλληνα φορολογούμενου), θα διοργανωθεί στις 4 Ιουνίου στην Αθήνα το “Athens Gay Pride 2011″.
Στόχος «ιερός»: η προσέλκυση και ανάπτυξη του gay τουρισμού και η εισροή «pink dollars» στη χώρα μας, δηλ. χρημάτων που θα προέρχονται από τον ομοφυλοφιλικό-λεσβιακό σεξοτουρισμό, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Θεσσαλονίκη, καθώς ο Μπάρμπα-Γιάννης έχει, επανειλημμένως, δηλώσει τη θετική του στάση σχετικά με την υποστήριξη και τη διοργάνωση ενός αντίστοιχου “Gay Pride”…
Τελικά ο Δήμος Αθηναίων κάνει καλά την δουλειά του: απολύει τους Έλληνες συμβασιούχους του Δήμου, τους αντιμετωπίζει με εχθρική διάθεση ως μιάσματα αλλά τηρεί τις προεκλογικές του εξαγγελίες «για σεβασμό στην διαφορετικότητα!» Μήπως περιμέναμε, όμως, κάτι διαφορετικό από τον εν λόγω κύριο; Όχι! Μιας και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ήταν προφανώς gay, gay-friendly, αλλοδαποί (λαθραίοι και μη) και εξαπατημένοι (συντηρητικοί) Αθηναίοι…
Τι στεναχωριόμαστε και γκρινιάζουμε; Επειδή χαλάει την αισθητική μας; Επειδή δεν προβάλει υγιείς κοινωνικές αξίες και πρότυπα και προσβάλει την εθνική μας υπερηφάνεια; Επείδη πρέπει μετά τους λαθραίους και μη φίλους του κ. Δημάρχου, να αναεχόμαστε και τις «αδελφές» ψυχές του; Κύριε Καμίνη, έχουμε να σας προτείνουμε κάτι για τις μελλοντικές προσλήψεις στον Δήμο σας: μετά το «Είσαι Έλληνας; Απολύεσαι!», και «Είσαι αλλοδαπός; Προσλαμβάνεσαι!», να ρωτάτε πλέον και το «Είσαι γκέι; Προσλαμβάνεσαι!». Τελικά ο καλός ο «Δήμος» όλα τα αλέθει… Ε ρε κάρφωμα που έχει να πέσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου