Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΛΟ

ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ





Μέσα στην γενική καταχνιά, κατήφεια, κατάθλιψη, μιζέρια και απογοήτευση στην οποία έχουν βουτήξει την χώρα οι ανίκανοι κι επικίνδυνοι πολιτικοί μας, ήρθε πάλι ο αθλητισμός να βγάλει από το ομιχλώδες τοπίο τον ελληνισμό!
Η γυναικεία ομάδα του πόλο κατάφερε στην μακρινή Κίνα να κερδίσει την διοργανώτρια χώρα και να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο.  Η εθνική μας ομάδα επικράτησε με 9-8 της οικοδέσποινας Κίνας στη Σανγκάη κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το βαρύτιμο τρόπαιο. Μύρισε κάτι από το Euro 2004 τότε που η εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κερδίζοντας την οικοδέσποινα Πορτογαλία μέσα στο σπίτι της! . Μόνο που τώρα η επιτυχία της ελληνικής ομάδας πόλο γυναικών, είναι πολύ μεγαλύτερης αξίας!

Και αυτό γιατί η Εθνική πόλο γυναικών, με την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος έγινε η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό (αργυρό στην Αθήνα), ευρωπαϊκό (αργυρό στο Ζάγκρεμπ) και παγκόσμιο μετάλλιο, τώρα στη Σανγκάη.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση, παίζοντας με ψυχή και πάθος κατάφεραν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο! 
Το εθνικό μας συγκρότημα,  για να φτάσει στον τελικό, άφησε εκτός νυμφώνος την Ολλανδία και την Ιταλία στον προημιτελικό και τον ημιτελικό αντίστοιχα.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή