Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ


Γιάννης Σταθόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, αναφορικά με άρθρο-επιστολή του για τα τεκταινόμενα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, όπου έκανε και μία αναφορά στον προηγούμενο Δήμαρχο κ. Γιαννακόπουλο ότι υπέθαλπτε την...δημοσιογραφία λάσπης, έστειλε διεκρίνηση  επί του θέματος, διότι άφηνε να αιωρούνται σκιές σε βάρος του συνόλου του τοπικού Τύποου. Ο κ. Σταθόπουλος λοιπόν απαντά:

"Αγαπητέ  κ. Βραχιολίδη
 Προφανώς και δεν αφορά την εφημερίδα σας, η φράση μας για ΄΄δημοσιογραφία λάσπης στην Αγ. Παρασκευή΄΄ στην διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας.  Η  διευκρίνιση είναι επιβεβλημένη και τιμά την προσωπική σας ευθιξία.


                                                             Με  εκτίμηση
                                                         Γιάννης  Σταθόπουλος
                                                                      Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

΄΄ΝΙΚΗ  για την Αγία Παρασκευή΄΄


 Σχόλιο: Αγαπητέ γιατρέ Γιάννη, η διευκρίνηση που ζητήσαμε, δεν ήταν για μας. Ήταν κυρίως για να κατοχυρώσουμε εσάς. Διότι τέτοιου είδους αόριστες αναφορές, επειδή θίγουν το σύνολο του Τύπου, θα έπρεπε να συγκεκριμενοποιούνται από σας ποιους εκδότες-δημοσιογράφους εννοείτε, έστι ώστε και εσείς να οχυρώσετε την επιχειρηματολογία σας και να μην μένουν σκιές αμφιβολίας σε άλλους μαχητές της πραγματικής δημοσιογραφίας. 
Ευχαριστούμε ωστόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου