Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ!

1.papandreou
Ο κεφαλικός φόρος που θα σταλεί ως …οθωμανικό μπουγιουρντί από τις εφορίες προς όλους τους  Έλληνες,  πρέπει να χτυπηθεί στην ρίζα του από τους  ίδιους τους φορολογούμενους πολίτες: Με σωρεία αγωγών σε βάρος των κατά τόπους ΔΟΥ που θα έχουν το θράσος να στείλουν στα νοικοκυριά τον παράνομο, αντισυνταγματικό κεφαλικό φόρο. 
Οι αγωγές αυτές, εφόσον γίνουν ομαδικά θα στοιχίσουν πολύ λιγότερο απ’ ότι εάν κατατεθούν ατομικά από κάθε έναν φορολογούμενο. Εάν δε σε αυτό τον αγώνα συστρατευτούν και  οι Δικηγορικοί σύλλογοι  Αθηνών, Θεσσαλονίκης κ.λ.π. τότε οι αγωγές θα στοιχίσουν μόνον το ελάχιστο παράβολο. Είναι δε αναγκαίο να φτάσουν έως τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, όπου είναι βέβαιον ότι θα δικαιωθούν οι ενάγοντες!
Γιατί είναι παράνομος ο κεφαλικός φόρος;
Όποιος πολίτης ελέγχεται και πληρώνει τους φόρους του μέσω της δήλωσής του, με τα χρήματα που καταβάλλει, ταυτόχρονα εξουσιοδοτεί και εντέλει την Πολιτεία να εισπράττει όλους τους αναλογούντες φόρους από όλους τους φορολογούμενους πολίτες. Είναι υποχρέωση δηλαδή του κράτους να βρίσκει και να εισπράττει τους φόρους και τα πρόστιμα από τους φοροδιαφεύγοντες, από τα χρήματα με τα οποία έχει ήδη πληρωθεί από τους φορολογούμενους.
Το κάνει αυτό η Πολιτεία;
Όχι βεβαίως! Από τα 42 δισεκατομμύρια ευρώ  ανείσπρακτους φόρους, τα 32 δισεκατομμύρια τα οφείλουν 9000 (εννέα χιλιάδες) φοροδιαφεύγοντες  πολίτες! Τα υπόλοιπα 10 δισεκατομμύρια τα χρωστούν  690.000 φορολογούμενοι! Το κράτος, αντί να πιάσει τους 9000 λωποδύτες-φοροδιαφεύγοντες,  τιμωρεί τους κατά τεκμήριο αδυνάτους και ευσυνείδητους φορολογούμενους! Ενώ η Πολιτεία  γνωρίζει ποιοι είναι οι κλέφτες των 32 δις ευρώ, ενώ έχει την δυνατότητα να τους βρει και να τους πάρει τα χρήματα, να τους δημεύσει την περιουσία ή να τους κλείσει στην φυλακή, τούς δίνει… συγχωροχάρτι και επιβάλλει παράνομο κεφαλικό φόρο, στα ήδη ρημαγμένα ελληνικά νοικοκυριά!
Γι’ αυτό είναι παράνομος ο κεφαλικός φόρος και οι πολίτες οφείλουν να αντισταθούν απέναντι στους ανίκανους, επικίνδυνους και Προδότες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ! Η κατάθεση αγωγής, αυτόματα εμποδίζει την Πολιτεία από το να εκβιάσει, εκφοβίσει ή απαιτήσει την πληρωμή του κεφαλικού φόρου από τον ενάγοντα, διότι υπάρχει εκκρεμοδικία. Όταν αυτή τελεσιδικίσει  μετά από χρόνια και ειδικά αφού φτάσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, τότε θα επιλυθεί η διαφορά μεταξύ κράτους και ενάγοντα.
Μέχρι  τότε όμως θα έχει καταρρεύσει το Οθωμανικού τύπου Κράτος  που έχει στήσει ο πολιτικός απατεώνας Παπανδρέου!
Ενδεχομένως- να έχει καταρρεύσει νωρίτερα. Διότι  τα χρήματα που θα αρπάξει ο Παπανδρέου με τον κεφαλικό φόρο από τους ανυποψίαστους πολίτες, θα έχουν πάει κατευθείαν στα χέρια των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας και όχι για τη σωτηρία της χώρας! Και οι εγκληματίες-μαφιόζοι-νταβατζήδες, ως γνωστόν ζητούν περισσότερα!
Α ρε Προδότη Παπανδρέου, κατέστρεψες σε χρόνο ρεκόρ την Ελλάδα μας και τους Έλληνες!

2 σχόλια:

  1. Αγωγή σε σένα ποιος θα κάνει ? Μετά θα πληρώσεις εσύ τον μισθό μου ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον δεν τον νοιάζει έχει μισθό βρέξει χιονίσει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή