Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ!


ΤΑ… ΜΕGΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…


Τη σύγκρουση των διαφόρων κοινωνικών ομάδων επιδιώκει η Κυβέρνηση. Κατ’ αυτό τον τρόπο οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι μπορούν να περάσουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο την βάρβαρη πολιτική τους και τα στυγνά, αντιλαϊκά τους μέτρα. Ερχόμενες σε αντιπαράθεση μεταξύ τους οι κοινωνικές ομάδες, η Κυβέρνηση γλιτώνει τα πυρά των διαμαρτυριών του λαού και επιβάλλει ανώδυνα τα απάνθρωπα μέτρα της.
Οι ταξιτζήδες που τόλμησαν να αντιδράσουν στη διάλυση του κλάδου τους που ετσιθελικά επέβαλε ο Ραγκούσης, δέχτηκαν τα μαζικά πυρά των Μ.Μ.Ε. , πως με τις κινητοποιήσεις τους…καταστρέφουν τον τουρισμό! Ο Ραγκούσης που έκανε άνω-κάτω τον τουρισμό, δεν εθίγη καθόλου. Οι ταξιτζήδες συγκέντρωσαν την μήνιν των Μ.Μ.Ε. και με αυτή την πλύση εγκεφάλου, η κοινή γνώμη εστράφη σε βάρος των…ανάλγητων ταξιτζήδων που καταστρέφουν τον τουρισμό! Το ΠΑΣΟΚ…βγήκε λάδι από αυτή την υπόθεση!

Το ίδιο γίνεται με τις αντιδράσεις των επαγγελμάτων εστίασης και τουρισμού. Τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν κλείνοντας συμβολικά την πόρτα ξενοδοχείου στο Σύνταγμα και αμέσως καταγγέλθηκαν από τα Μ.Μ.Ε. ως καταστροφείς του τουρισμού! Μάλιστα ο βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ. είπε ότι διαπράττουν …εσχάτη προδοσία! Η Κυβέρνηση βγήκε πάλι λάδι από την υπόθεση κι ας είναι αυτή που διαλύει κυριολεκτικά τον τουρισμό, αυξάνοντας τον Φ.Π.Α. στα προϊόντα εστίασης από το 13% στο 23% και συνθλίβοντας τους μισθούς των ξενοδοχοϋπαλλήλων στα 550 € μικτά (!).

Το ίδιο αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες εναντίον των δασκάλων οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη διάλυση που έφερε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση η Κυβέρνηση. Η αντίδρασή τους να κλείσουν τα σχολεία θα στρέψει προπαγανδιστικά (μέσω των Μ.Μ.Ε.) την κοινή γνώμη σε βάρος των εκπαιδευτικών!

Η ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος των θιγόμενων επαγγελματιών από τα Μ.Μ.Ε. αλλά και τον Λ.Α.Ο.Σ. (σε δεύτερο πλάνο) αποτελεί σχέδιο γκεμπελίστικης έμπνευσης,  ώστε η Κυβέρνηση να περνά ανώδυνα και χωρίς σημαντικό πολιτικό κόστος, τα βάρβαρα μέτρα της!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου