Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ!

Η κρίση έχει χτυπήσει βαθιά και την επαρχία. Στο Αγρίνιο, την οικονομική πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, η αγορά αργοπεθαίνει. Δεκάδες αν όχι εκατοντάδες επιχειρήσεις, έχουν κλείσει ακόμη και στα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποτυπώνουν την θλίψη και την καταχνιά που επικρατεί σε μια πόλη που μέχρι πριν από μερικά χρόνια έσφυζε από οικονομικό οργασμό.
Στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας, περίπου 10 καταστήματα έχουν βάλει λουκέτο με πιο σημαντικό το ΡΑΔΙΟ ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ (φωτό).

 Γυρω από την πλατεία και κυρίως στην οδό Παπαστράτου, τον πιο επώνυμο εμπορικό δρόμο, δεκάδες καταστήματα έχουν κατεβάσει ρολά!                       
  Δείτε κατάστημα σε κεντρικότατο σημείο του Αγρινίου. Οι βιτρίνες του χρησιμοποιούνται για ...αφισοκόλληση!
Σε αυτή την φωτογραφία, βλέπουμε δυο κλειστά καταστήματα στην πλατεία Δημοκρατίας, που χρησιμοποιούνται ως σημείο στάθμευσης για μηχανάκια!
Μέχρι και η επώνυμη επιχείρηση UNITED COLORS OF BENETON  έκλεισε και μετακόμισε σε άλλο σημείο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής Παπανδρέου!


4 σχόλια:

  1. γύρισες απο Άνδρο ; Καλό χειμώνα να έχουμε....

    Αφού δεν έχει όμως σωστές πληροφορίες και λες απλά αερολογίες για να κάνεις εντύπωση...κλειστο το ρημάδι....

    τα beneton έχουν μετακομίσει εδώ και μήνες στο εσωτερικό του εμπορικού δίπλα από το καφέ και αυτό για αν ρώταγες το μαγαζί είναι του ίδιου που έχει σχεδόν όλα τα μαγαζιά στο εμπορικό και ήθελε το γωνιακό στην εξωτερική πλευρά για να πιάσει μεγαλύτερη τιμή και να το δώσει πιο εύκολα.... ετικέτες: ρεπορτάζ κατά τα άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ετικέτες είναι δικές σου εξυπνάκια! Με όσες κοτσάνες λες, εννοείς ότι δεν υπάρχει κρίση στο Αγρίνιο και ότι δεν αργοπεθαίνουν τα καταστήματα; Ή ότι τα καταστήματα BENETON μετακόμισαν έτσι για πλάκα;
    Επειδή η αγορά πάει κατά διαόλου έφυγαν από το σημείο. Και αφού έχουν φύγει επί τόσους μήνες, γιατί τόσο το ακίνητο αυτό δεν νοικιάζεται; Μήπως επειδή ευδαιμονεί η τοπική αγορά;
    Εεσύ κοτσανολογείς και βάζεις ετικέτες όπου γουστάρεις!
    Η αγορά του Αγρινίου όπως και το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς στην Ελλάδα και στην επαρχία στην οποία αναφερόμαστε, καταρρέει!
    Το...ρημάδι το στόμα σου όταν το ανοίγεις να ξέρεις τι λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ριμάδι το μπλόγκ αφού το έχεις και γράφεις ότι χαζομάρα σου κατέβει στο κεφάλι ( όπως όλοι άλλωστε δεν είσαι ο μόνος και ευτυχώς η χαζομάρα δεν είναι ποινικό αδίκημα) τουλάχιστον να ξέρεις να το χρησιμοποιείς.... αν σου λέει κάτι αυτό..

    Προφανώς δεν είπα οτι η αγορά ευδαιμονεί είναι ένα συμπέρασμα που έβγαλες μόνος σου....αλλά δεν είναι το πρώτο ούτε και το τελευταίο....

    p.s= υ.γ ( you know...) βούλιαξε η Άνδρος φέτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι u.f.o (unidentified flying object) ή Α.Τ.Ι.Α. (Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο)! Έλα να μας μάθεις πώς γίνεται το ρεπορτάζ. Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου και πετάς ό,τι κοτσάνα θες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή