Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!



Κυβέρνηση οπερέτα, με άχρηστους, ανίκανους, πολιτικούς λούστρους, που το μόνο που ξέρουν με βεβαιότητα να κάνουν καλά, είναι να χρησιμοποιούν επιδέξια την κουτάλα για να γεμίζουν την κοιλιά τους,  ή το πολύ-πολύ να κάνουν κανό.
Πρωταθλητές στις μπουρδολογίες και στις παπαρολογίες, οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και στην διάλυση, αφήνοντας πίσω τους στάχτες!
Ένας από αυτούς τους ανίκανους και επικίνδυνους, είναι ο Βενιζέλος! Μας έχει καθίσει στο σβέρκο επί 2-3 δεκαετίες και όπου και αν πήγε ήταν ένα απόλυτο μηδενικό! 
Εφηύρε τον τυποκτόνο Νόμο, με συνέπεια να ξεκινήσει βιομηχανία αγωγών σε βάρος σωρείας δημοσιογράφων, οι οποίοι σύρονταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ψύλλου πήδημα!
Ανέλαβε υπουργός οικονομικών και εκτοξεύει  τον ΦΠΑ στα είδη εστίασης στο 23%! Αναγνωρίζει ότι είναι άδικο μέτρο, αλλά λέει, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς γιατί έτσι συμφώνησε με τους ...εταίρους!  Άει σιχτίρι!
Και αυτός ο άνθρωπος θέλει να λέγεται πολιτικός που εργάζεται για το συμφέρον της χώρας και του λαού της!!!
Σήμερα, με την δανειακή συμφωνία με την Φινλανδία, τινάζει τα πάντα στον αέρα και οδηγεί την χώρα με ταχύτητα προς την χρεωκοπία! 
Η δικαιολογία του, ήταν να ρίξει τα βάρη... στην ευρωπαϊκή Ένωση!
Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να γίνει και Πρωθυπουργός! 
Αν έχεις ίχνος ευθιξίας παραιτήσου Βενιζέλο.
Αποτελείς μεγάλη ζημία για τον τόπο! Πήγαινε σπίτι σου και ρίξτο στο φαί! Το μόνο που ξέρεις με σιγουριά να κάνεις καλά! 
Ο λαός σε πήρε χαμπάρι και είναι οργισμένος με την αχρηστία την δική σου και του αρχηγού σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου