Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ,  ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!
 Επιτέλους συνέλληνες, για πόσο ακόμη θα υπομένετε 
το ζυγό των πολιτικών απατεώνων;
George Papandreou (junior).jpgΓιώργος Παπανδρέου: Μας έχει καθίσει στο σβέρκο από το 1981. Είναι βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια στο σάπιο πολιτικό σύστημα. Επί Κυβερνήσεως Σημίτη όταν και η χώρα μπήκε με παραποιημένα στοιχεία στην Ε.Ε. γνώριζε τα πάντα: Και για το χρέος και για το έλλειμμα. Έκανε τον ανήξερο όταν ανέλαβε την εξουσία το 2009, αφού προηγουμένως εξαπάτησε όλο τον ελληνικό λαό με το "λεφτά υπάρχουν" και μετά μάς διέσυρε στην Ευρώπη λέγοντας ότι είμαστε διεφθαρμένη χώρα!!! Ενώ  άνθρωποι του σιναφιού του, μέσα από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ. κατάκλεψαν τη χώρα, αφού κατηγόρησε για όλα τον Καραμανλή, καταληστεύει τον λαουτζίκο! Είναι ή δεν είναι -τουλάχιστον- πολιτικός αλήτης;
Το 1909 ο ελληνικός λαός εξεγέρθηκε με το κίνημα στο Γουδί κατά της "βουλευτικής φεουδαρχίας των κομματικών συμμοριών και των Αυλών" (άρθρο της εφημερίδας Χρόνος), ζητώντας παράλληλα κατάργηση της τοκογλυφίας.
Τότε βέβαια συμμετείχε στρατιωτικός σύνδεσμος υπό τις διαταγές του Νικόλαου Ζορμπά, έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του λαού, ο οποίος πραγματοποίησε  μεγαλειώδες συλλαλητήριο στις14 Σεπτεμβρίου, οδηγώντας σε παραίτηση την κυβέρνηση Ράλλη και στην ανάληψη της Πρωθυπουργίας από τον Μαυρομιχάλη.
Σήμερα, ο στρατός, υπό τις εντολές της κυβέρνησης επιτίθεται στον λαό με χημικά, όμως η αγανάκτηση και η οργή των Ελλήνων κατά των κομματικών συμμοριών που καταλήστεψαν το κράτος, οδηγώντας στην διάλυσή του, είναι ο... οδηγός πλεύσης που πρέπει να σαρώσει το πολιτικό σύστημα.
Γαντζωμένοι στις καρέκλες τους οι ίδιοι άνθρωποι που ρήμαξαν τον τόπο, οι ίδιοι άνθρωποι παραμένουν στην εξουσία διαλύοντας και τον κοινωνικό ιστό.
Αυτοί που καταλήστεψαν τη χώρα, με τις μίζες που απολάμβαναν οι ίδιοι, υπερκοστολογώντας υποβρύχια, φρεγάτες, ελικόπτερα,  αυτοί που χρεωκόπησαν την Ελλάδα, αυτοπροσδιορίζονται  σωτήρες της,  καταληστεύοντας και τον λαό!
Σε λίγες ημέρες μετά από εντολή του Βενιζέλου, φτάνει σε όλα τα νοικοκυριά νέα φοροεισπρακτική καταιγίδα:                                                   
Ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος,  έκτακτη εισφορά σε Ι.Χ., νέα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας, περαίωση κλ.π.  
Ρημάξανε τον τόπο και οι ίδιοι άνθρωποι ρημάζουν την ελληνική κοινωνία. Οι ίδιοι άνθρωποι θα ξεπουλήσουν τον τόπο. Και όλοι τους παραμένουν ατιμώρητοι. Είδαμε όλοι τι έγινε με τον Τσοχατζόπουλο: Παρεγράφησαν τα αδικήματά του!
Κάποτε,  υπήρχε πολιτική ευαισθησία ή ευθιξία, αλλά και όποιοι εθεωρούντο υπεύθυνοι για πολιτικά εγκλήματα οδηγούντο σε δίκη και ετιμωρούντο!
Σήμερα υπάρχει η πλήρης ατιμωρησία! Γι΄αυτό η ασυδοσία κυριαρχεί και γι' αυτό οι ίδιοι μοιραίοι άνθρωποι παραμένουν στην εξουσία, διαλύοντας τη χώρα και τον λαό.
Επιτέλους συνΈλληνες, για πόσο ακόμη θα αντέχετε κάτω από τον ζυγό των πολιτiκών απατεώνων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου