Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΗΣΙΑ!




Ο Πρωθυπουργός αυτός που έχει σύρει στην άβυσσο την χώρα, αυτός που έβαλε έναν λαό στην  πείνα,αυτός που κλέβει μισθούς και συντάξεις, αυτό το πολιτικό ανδρείκελο προκαλεί με τον πιο επαίσχυντο τρόπο ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Ο μέσος Έλληνας έχει χάσει εξαιτίας της πολιτικής Παπανδρέου όχι μόνον τις διακοπές του αλλά και την δουλειά του. Πάνω από 800.000 είναι πλέον οι άνεργοι στην χώρα μας το δε ποσοστό της ανεργίας έχει σκαρφαλώσει στο 17-18%. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου ανεργίας οι άνεργοι υπολογίζονται ότι θα φτάσουν το 1.250.000 άτομα μέσα στο 2012 το δε πραγματικό ποσοστό ανεργίας θα σκαρφαλώσει στο 25%!!!

Και ο Παπανδρέου, ο αποκλειστικά υπεύθυνος γι' αυτό το χάλι, κάνει διακοπές από το ένα νησί στο άλλο! Από την Πάρο, στη Σέριφο, στη Σκιάθο, στην Κρήτη,  ο πρωθυπουργός δεν σταματά να αθλεί το σώμα του συντροφιά με το νέο του κανό αξίας 3.500 €!!!
Ο πολιτικός εγκληματίας Γιώργος Παπανδρέου, αυτός  που γύρισε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω, τότε που οι Έλληνες μετανάστευαν κατά χιλιάδες στο εξωτερικό για να  επιβιώσουν, συνεχίζει να προκαλεί, αδιαφορώντας για τα συντρίμμια που αφήνει πίσω του! 
Σήκω και φύγε Παπανδρέου από την θέση που βρίσκεσαι. Είσαι η καταστροφή της Ελλάδος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου