Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΟΥ...ΘΑΝΑΤΟΥ!

Αυξήθηκαν τα διόδια στην Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών από 2,90 € σε 3,10 €! Ίδια αύξηση έχει γίνει στο τμήμα της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, τουλάχιστον όμως το κομμάτι αυτό είναι μια καλή οδός με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας, τούνελ στην Κακιά Σκάλα κ.λ.π.
Η Εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών όμως είναι σκέτη...καρμανιόλα. Στο μεγαλύτερο μέρος της η οδός έχει περιοριστεί σε μια λωρίδα κυκλοφορίας με μόνη προστασία πλαστικούς κώνους!!!
Δείτε την φωτογραφία που τράβηξε ο φακός του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ και βγάλτε συμπέρασμα: Οι νταλίκες στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας σχεδόν γλείφουν τα αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα. Η οδήγηση στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου-Πατρών είναι ...ρώσικη ρουλέτα. Τρέμει το φιλοκάρδι σου για  κάθε δευτερόλεπτο που περνά, προσευχόμενος να μην γίνει το...κακό το οποίο παραμονεύει σχεδόν σε όλη την διαδρομή!
Η φωτογραφία από μόνη της τα λέει όλα.
Γι' αυτόν τον εξαιρετικά επικίνδυνο δρόμο, που δεν υπάρχει σε κάνένα μέρος της Ευρώπης, αλλά που εδώ στο Ελλάντα τον βαφτίσαμε "Εθνική οδό", όπου οι 2-3 λωρίδες έγιναν... μία, το κράτος επέβαλε αύξηση 20 λεπτά!
Κράτος-τύραννος-δυνάστης-άρπαγας-εγκληματίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου