Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

xrysoxoidhs
Τα ξεπουλάνε όλα σε χρόνο ρεκόρ!
Με  διαδικασίες εξπρές το υπουργείο Οικονομικών και μετά από  διυπουργική απόφαση των αποκρατικοποιήσεων, ενέκρινε τη μεταβίβαση στην περιουσία του Ταμείου των μετοχών του ΟΠΑΠ, της ΔΕΠΑ και των ΕΛ.ΠΕ που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο.
Την ώρα που οι μετοχές των προς πώληση επιχειρήσεων είναι κατεδαφισμένες,  γίνεται αντιληπτό ότι οι αποκρατικοποιήσεις γίνονται προς  όφελος αποκλειστικά και μόνο των αγοραστών!
Τα πάντα ξεπουλιούνται-χαρίζονται στους δανειστές της Ελλάδος!
Η χώρα θα ξεπουληθεί έναντι πινακίου φακής και ο λαός θα συνεχίσει να χρωστάει επί δεκαετίες στους δανειστές μας!
Η Ελλάδα σκλαβοποιείται! Οι ...εταίροι μας κάνουν πλιάτσικο στην εθνική μας περιουσία με τους κυβερνώντες να  έχουν ανοίξει την κερκόπορτα για την πλήρη άλωση της χώρας!
Οι υπεύθυνοι του εγκλήματος. αυτοί δηλαδή που υπέγραψαν το χάρισμα της δημόσιας περιουσίας στους Γερμανούς (και τις παραφυάδες τους), είναι οι:




Ο υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος, Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης, Υποδομών Γ. Ραγκούσης, Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, Πολιτισμού Π. Γερουλάνος και Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.



 O Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Καρατζαφέρης κατά την χθεσίνη συνεδρίαση της Βουλής απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ είπε "Καταστρέφετε τη χώρα. Μοναδική λύση οι εκλογές Σε λίγο δεν θα αρκούν τα ειδικά δικαστήρια. Ίσως φτάσουμε στο Γουδί" .
Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες προδοσίες σε βάρος της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου