Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!


Βιάστηκε το myxolargos.gr να διαψεύσει την είδηση ότι το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού "τελεί υπό κατάληψη", είδηση την οποία μεταδώσαμε πρώτοι και την οποία αναπαρήγαγε το "myxolargos.gr"  Tο 2ο Γυμνάσιο ξεκίνησε από προχθές κατάληψη, η οποία μετά από λίγη ώρα διεκόπη, προφανώς γιατί πείσθηκαν από τους δασκάλους.
Όμως ο αναβρασμός που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο είναι έντονος και τα παιδιά είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν σε οριστική κατάληψη, τις αμέσως επόμενες ημέρες. 
Ήδη σήμερα, οι μαθητές απέχουν από τα μαθήματα, ενώ βρίσκονται σε διάλογο με το εκπαιδευτικό προσωπικό, και προβλέπεται να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας προς το Δημαρχείο. Όπως μας είπαν μαθητές, έως την Δευτέρα προβλέπουν να προχωρήσουν σε οριστική κατάληψη.
Όπως γίνεται αντιληπτό και το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το 2ο Λύκειο (το οποίο ήδη εχει κατάληψη), έχει μπει σε τροχιά κατάληψης και οι μαθητές ήδη απέχουν από τα μαθήματα. 
Ας περιμένουμε λοιπόν και μη διαψεύδουμε μια είδηση, μια και οι εξελίξεις τρέχουν με τόση ταχύτητα, έτσι που  οι καταλήψεις μας προλαβαίνουν πριν τις...διαψεύσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου