Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΤ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΑΓΚΑ!

Alexandra Tragka B


Η μία από τις δυο δημοσιογράφους που χτύπησαν τα ΜΑΤ στην προχθεσινή τους επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, είναι η Χολαργιώτισσα Αλεξάνδρα Τράγκα (φωτό), συνεργάτης του KONTRA CHANNEL! Η νεαρή, φλογερή δημοσιογράφος, η οποία πριν από μερικά χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εφημερίδας "30Μέρες" στο Χολαργό, κατέγραψε με την κάμερά της συγκλονιστικές εικόνες από τις άνανδρες  κατά πάντων επιθέσεις των ΜΑΤ. Πολλές από αυτές τις εικόνες καταγράφουν και τα πρόσωπα των Ματατζήδων, γεγονός που προφανώς τούς εξόργισε και ώθησε έναν από αυτούς να την χτυπήσει με μάρμαρο στο κεφάλι!

Ένας από τους συνεργάτες της στο κανάλι, περιγράφει τις στιγμές που έζησε μαζί με την Αλεξάνδρα Τράγκα μετά τον τραυματισμό της:


"Χθές 5 Οκτωμβρίου 2011 ένας εκ της ομάδας των ΜΑΤ πέταξε ένα κομμάτι μάρμαρο στο κεφάλι της κ. Τράγκα.
Με αίματα στα χέρια και το κεφάλι τη μετέφερα στους γιατρούς του Συντάγματος οι οποίοι της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί (η Αλεξάνδρα ήταν σε κατάσταση σοκ) μου είπαν να μην την ακούσω και να την μεταφέρω το συντομότερο στον Ερυθρό Σταυρό.

Μόλις ηρέμησε λίγο από το σοκ τη μετέφερα με το ΙΧ μου στο νοσοκομείο αφού πρώτα ενημέρωσα την οικογένειά της.
Της έραψαν το τραύμα (στην κορυφή της κεφαλής) χωρίς αναισθητικό και την πήγα για ακτινογραφίες. Αφού πέρασε και από νευροχειρούργο και ορθοπεδικό (από τον κραδασμό της πρόσκρουσης επηρεάστηκε ελαφρώς και ο αυχένας) την πήγα στο σπίτι της όπου και αναρρώνει.
Νιώθω τιμή που έχω συμπαρουσιάστρια μια τέτοια αγωνίστρια. Μια αγωνίστρια που ούτε δάκρυσε όταν την έραβαν χωρίς αναισθητικό. Την χλεύασαν, την εξευτέλισαν, της έριξαν κεζάπι, της άνοιξαν το κεφάλι και αυτή αγωνίζεται στο πλευρό μου για την πραγματική, αδέσμευτη ενημέρωση.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤAI ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου