Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Πολιτεία άφησε αφύλακτα τα σύνορα με την Αλβανία!

 Αλωνίζουν διακινητές ναρκωτικών, ληστές και κάθε "καρυδιάς καρύδι"...

πηγή: epirus-ellas.gr


Στην τύχη τους έχουν αφεθεί τα σύνορα της Ηπείρου με την Αλβανία, αφού η Κυβέρνηση στο βωμό των περικοπών έχει αποδυναμώσει τη φύλαξή τους. Αποτέλεσμα αυτής της ανεύθυνης πολιτικής είναι να… αλωνίζουν οι διακινητές ναρκωτικών και άλλων παρανόμων, όπως αποδεικνύεται από τις συνεχείς συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στην Ήπειρο, που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες χασίς.

Άγνωστος βεβαίως είναι ο αριθμός και η επικινδυνότητα εκείνων που δεν συλλαμβάνονται και ανενόχλητοι διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στο...
εσωτερικό της χώρας μας.

Αυτοί μπορεί να είναι και οι περισσότεροι, αν λάβει κανείς υπόψη του τα χθεσινά επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα οποία οι ληστείες, οι κλοπές και άλλες παράνομες πράξεις έχουν φτάσει στο ζενίθ.
Απαντώντας χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, σε ερώτηση του Γιώργου Ανατολάκη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με τις αποσπάσεις αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε άλλες, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποδυνάμωση των συνόρων, συνδέοντάς την με την κατάργηση της «βίζας» για τους Αλβανούς.

Όπως τόνισε, στο πρώτο 8μηνο του έτους σημειώθηκαν 664 συλλήψεις, ένας αριθμός που είναι μειωμένος κατά 81,65% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι (3.618 συλλήψεις).

περισσότερα στο: 
http://www.epirus-ellas.gr/2011/10/blog-post_6762.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου