Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Το θεατρικό έργο «ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ», γραμμένο από την Χολαργιώτισσα Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου παίζεται στο θέατρο "BAR THEATRE" NOUVELLE DECADENCE” (ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ 87 ΕΞΑΡΧΕΙΑ) από τις 5 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στις 9:00μμ. Μια εντυπωσιακή παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί η ίδια η συγγραφέας Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου (είναι επί χρόνια ηθοποιός), έχοντας στο πλευρό της ως συμπρωταγωνιστή τον Θάνο Καρακάση. Τη σκηνοθεσία του έργου έχει ο Βαγγέλης Ρωμνιός.

"Εκείνος νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο. Εκείνη έμεινε μόνη. Εκείνος γυρίζει. Εκείνη νιώθει ακόμα πιο μόνη. Εκείνος ξένος. Είναι ο άντρας της. Είναι η γυναίκα του. Όλα  τόσο γνώριμα, τόσο οικεία, όμως κανένας από τους δυο δε μπορεί να βρει το ρόλο του. Ένα σύγχρονο έργο που ασχολείται με το αιώνιο θέμα: Αρσενικό- θηλυκό. Μια ψυχή σε δυο σώματα ή πάλη μεταξύ άγριων σαρκοφάγων; Έρωτας, αγάπη, συντροφικότητα. Και ο χρόνος; Σύμμαχος ή εχθρός; Ίσως τελικά να χρειάζεται να «σκοτώσουμε» για να καταλάβουμε. Αν είμαστε δυνατοί, τον εαυτό μας. Αν όχι;"


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική είσοδος: 8 ευρώ, Φοιτητικό: 6 ευρώ,  Ποτό: (Προαιρετικό) 6 ευρώ, (Μπύρα-κρασί: 3 ευρώ)

Επικοινωνία: 6940543218 – 6945553408

Λίγα λόγια για την ηθοποιό-συγγραφέα, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Χολαργό. Σπούδασε στην Αθήνα. Απόφοιτος της Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει και διδάσκει Αγγλικά-Γαλλικά-Ιταλικά. Από το 1991 έως και σήμερα έχει συμμετάσχει στις θεατρικές ομάδες: Πανεπιστημίου Αθηνών, Δήμου Χολαργού, Δήμου Ψυχικού, ομάδα «Πυξίδα» και ομάδα «Ιχνηλάτες». Έργα: «Ιστορίες του σχοινιού και του παλουκιού», «Κήρυγμα», «Οι γάμοι του Φίγκαρο», «Η φαλακρή τραγουδίστρια», « Ο χορός των κλεφτών», «Παντρολογήματα», «Το σώσε», «Η πόλη των αγγέλων», «Ο θάνατός σου η ζωή μου», « Οι δούλες», «blackout», « Μέσα στο νερό δασκάλα», «Ματωμένος γάμος», «Η όπερα της πεντάρας», «Μήδεια», «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», «Δεν είμαι εγώ», «Ποιός φοβάται τη Βιρτζίνια Γούλφ;», «Τ.Ουίλλιαμς-3 μονόπρακτα».Έχει διακριθεί σε θεατρικό φεστιβάλ στη Γαλλία, σε πανελλήνιο θεατρικό διαγωνισμό και έχει πάρει το πρώτο βραβείο γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ Ζωγράφου (Μήδεια-Μποστ). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κινησιοθεραπείας-χοροδράματος-Υποκριτικής-Αυτοσχεδιασμού στο Γαλλικό ινστιτούτο Αθηνών, στο Δ. Ζωγράφου και στο θέατρο «Πυξίδα».Είναι κάτοχος διπλώματος LATIN και έχει ασχοληθεί με το σύγχρονο χορό.
Γράφει λογοτεχνικά-θεατρικά έργα και έχει σκηνοθετήσει την παράσταση: «Τ.Ουίλλιαμς-3 μονόπρακτα» με την ομάδα «ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ». Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε σε ταινία μικρού μήκους Αφρικανοελληνικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Νατάσσας Ξύδη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου