Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ, ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ


Δεν απομένει άλλη λύση από την με κάθε μέσο αντίσταση και ανατροπή της Κυβέρνησης. Αποτελεί ακόμη μια μπλόφα και παγίδα για τον λαό η περίπτωση της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. -ΛΑΟΣ! Η δοτή από τους δανειστές μας σύμπραξη τριών πολιτικών δυνάμεων, είναι μια ακόμη παγίδα για να κοιμίσει τον λαό και να τον οδηγήσει βιαίως σε χειρότερη υποδούλωση και παράδοση της χώρας στους ενθρούς της. 
Η Μέρκελ, ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα δεν θέλουν εκλογές ούτε δημοψηφίσματα. Εμποδίζουν με κάθε τρόπο την δημοκραγική έκφραση του λαού, προκειμένου να φέρουν σε πέρας τα σχέδιά τους. 
Έχουν πια ως πιόνια τους τρία κόμματα, με τους επικεφαλής τους (Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη) να τηρούν τις εντολές τους. Ο μοναδικός τους στόχος είναι να ψηφίσουν 180 βουλευτές το Μνημόνιο Νo2 που θα καταστήσει αποικιοκρατία την Ελλάδα και κυρίως η χώρα μας θα υπαχθεί στο Αγγλικό Δίκαιο. Θα γίνουμε και με τη βούλα αποικιοκρατία! Η Ελλάδα θα χαθεί και θα την πάρουνoi j;enoi  με 180 υπογραφές οι ξένοι!
Οι νέοι δωσίλογοι θα ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας για να πάρουν δάνειο 8 δις και να πληρώσουν συντάξεις για μερικούς μήνες!  Μέχρις εκεί φτάνει ο δωσιλογισμός τους. 
Έλληνες απαιτείται εξέγερση, όχι άλλη λύση. Το άρθρο 120 του συντάγματος § 4 το προβλέπει. 
"η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία".
Οι ειρηνικές συγκεντρώσεις δεν αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα. Ζούμε μια χούντα, την χειρότερη χούντα που πέρασε από αυτό τον τόπο. Και πιο επικίνδυνη, διότι χρησιμοποιεί τον μανδύα της δημοκρατίας. Ο λαός οφείλει να αντισταθεί με κάθε μέσο.
Ήδη ο Σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ μιλάει για ένοπλη αντίσταση

«Επειδή οι "νόμιμες" αλλαγές του συστήματος δεν προβλέπονται, μένει μόνο η οδός  της "παρανομίας". Κάθε τέτοια  ενέργεια ονομάζεται ως "στάση", ¨"ξέγερση", "επανάσταση" κλπ Οι εξεγέρσεις όμως δεν είναι ούτε νόμιμες ούτε παράνομες. Είναι δίκαιες καθώς το δίκαιο είναι μ΄αυτόν που εξεγείρεται.. Αρα ο κόσμος που θα εξεγερθεί δεν πρέπει να υπολογίζει τι είναι νόμιμο και τι παράνομο, όπως κάνουν τα ΜΜΕ και φορείς τύπου ΠΑΜΕ, που θέλουν να μας πείσουν ότι η  εξέγερση φτάνει μέχρι τα όρια της απεργίας και της ειρηνικής διαδήλωσης» αναφέρεται και προστίθεται ότι γι’ αυτούς φτάνει μέχρι «τη βία και την ένοπλη δράση».
Οι συντάκτες αυτής της «θερμής» ανακοίνωσης παραδέχονται ότι αυτά που λένε μπορεί να ακούγονται ακραία, όμως συγκρίνουν τους «σημερινούς προδότες του κοινοβουλίου»-αυτοί που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και οι πολιτικοί που έφεραν την κατάσταση μέχρι εδώ- με τους συνεργάτες των εχθρών της κατοχής,  λέγοντας πως η τιμωρία τους όπως προβλέπεται και στις περιπτώσεις της εσχάτης προδοσίας,  είναι η εκτέλεση!.
 «Δικαίωμα στην ελπίδα θα έχουμε όταν οι φωνές γίνουν μολότωφ, τα γιαούρτια σφαίρες και τα αυγά καλάνσικοφ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου