Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ!

ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ "ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ" ΤΟΥΣ, 
ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο ιερατικώς προϊστάμενος της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος και ο ιερέας Ιωάννης Καλογερόπουλος, οι κληρικοί που κίνησαν τη διαδικασία δικαστικής δίωξης του εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Μάκη Βραχιολίδη, δεν θα παρευρεθούν στο δικαστήριο!
Όπως φαίνεται, θα εκμεταλλευτούν σχετικό άρθρο της ποινικής δικονομίας που προβλέπει  σε ανάλογες περιπτώσεις, την μη παρουσία ιερέων σε δίκη, όταν η δικαστική διένεξη αφορά στην υπηρεσία. Επειδή δηλαδή την εναντίον του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ δίωξη, ασκεί το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της "Παναγίας Φανερωμένης" Χολαργού (Νομικό Πρόσωπο), άσχετα εάν προΐσταται αυτού και υπογράφει την έγκληση ο πατήρ Συμεών, ο νομοθέτης δίνει το δικαίωμα στον ιερέα να μην παραστεί στο δικαστήριο, αλλά αντ' αυτού να παρευρίσκεται ως πληρεξούσιος ο δικηγόρος του Νομικού προσώπου! 
Και μάλλον, αυτό θα κάνει ο πατήρ Συμεών, όπως το ίδιο αναμένεται να πράξει, να μην παρουσιαστεί δηλαδή στη δίκη και ο πατήρ Ιωάννης, παρά το γεγονός ότι το όνομά του φιγουράρει πρώτο στην λίστα των μαρτύρων κατηγορίας μας!

 Οι μόνοι που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας μας στην προανακριτική διαδικασία, είναι τρία άτομα, τα οποία όπως λένε οι -έως σήμερα- πληροφορίες μας, θα είναι αυτά που θα επιδιώξουν για λογαριασμό των ιερέων-κατηγόρων μας, να μας καταδικάσουν!
Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας, τότε μπράβο στους ιερείς! Κινούν τα νήματα της δικαστικής μας δίωξης, για να παρακολουθούν τελικά τα αποτελέσματα του έργου τους εκ του μακρόθεν;
 Γιατί; Για μην βάλουν το χέρι στο Ευαγγέλιο ή για να τα έχουν καλά με τη συνείδησή τους ότι έπραξαν το χρέος τους;
Εμείς θα τούς περιμένουμε και θα επιδιώξουμε να έρθουν στη δίκη, όπου θα ακουστούν πολλά. Πάντα με πνεύμα αγάπης και αφοσίωσης στην αλήθεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου