Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Ο...ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

O Σαμαράς που συνεχίζει να λέει "δεν συγκυβερνούμε, απλά υποστηρίζουμε τη νέα Κυβέρνηση" όπως όλα δείχνουν, θα παίξει τον πιο επαίσχυντο ρόλο με τη συμμετοχή του στην Κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο άνθρωπος που έλεγε "μόνη λύση οι εκλογές" και που σε μία μέρα έκανε ...κωλοτούμπα, συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ, θα παίξει τον ρόλο του δούρειου ίππου στην άλωση της Ελλάδος από τους σύγχρονους οικονομικούς κατακτητές τής Μέρκελ, του Σαρκοζί και του Ομπάμα!
Θα υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση των 8 δις με ό,τι πιο πρόστυχο και καταστροφικό τη συνοδεύει για τη χώρα ! Ολόκληρη η Ελλάδα θα παραδοθεί κυριολεκτικά στο πιάτο μαζί με την περιουσία της,  στους δανειστές μας! 
Για 8 δις ευρώ θα αλωθεί η Πατρίδα, με την υπογραφή  Σαμαρά! Του δήθεν αντιμνημονιακού, ο οποίος όμως θα είναι  ο μοιραίος άνθρωπος που θα βάλει ταφόπλακα στην Ελλάδα!  
Και όπως όλα δείχνουν, από τη Βουλή θα περάσει και η πρώτη δανειακή σύμβαση (το Μνημόνιο1), η οποία -ως γνωστόν- δεν κυρώθηκε ποτέ από την εθνική αντιπροσωπεία.
Εναπόκειται στους βουλευτές της Ν.Δ. να φερθούν με αίσθημα εθνικής αξιοπρέπειας και ευθύνης. Οφείλουν να καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση όταν μάλιστα ο Σαμαράς (πάλι καλά) δεν θέτει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του, οι οποίοι έχουν το ελεύθερο να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ήδη ο Πάνος Καμμένος δήλωσε -προς τιμή του- ότι θα καταψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Για τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχουμε να πούμε πολλά: Ο κ. Καρατζαφέρης εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια, ζητούσε επιμόνως τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό. Ε, τα κατάφερε να βάλει στο τιμόνι της χώρας, τον βασικό εκπρόσωπο του τραπεζικού συστήματος! Οι τραπεζίτες δηλαδή που προκάλεσαν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, καλούνται ως ...εθνοσωτήρες!
Υπ' αυτή την έννοια, μπράβο στον Καρατζαφέρη, έχει διορατικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου