Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΞΥΔΗ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ VERDE ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ένας χρόνος πέρασε κιόλας από την εκλογική επιτυχία του Ξύδη επί του Νικολάου. Ένας χρόνος ανάληψης της Δημαρχίας στον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού. 
Γι' αυτό τον λόγο ο πολυνίκης Δήμαρχος δεξιώθηκε γνωστούς, φίλους και τον τοπικό τύπο, στο κέντρο Verde του Παπάγου.
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν μεγάλη, με το κρασί να ρέει άφθονο. Η κρίση είναι δεδομένη αλλά ο κ. Ξύδης αποδείχθηκε απλοχέρης.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παρουσία του Παπαγιώτη Κώστα Μητρόπουλου, Προέδρου της Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων, του ανθρώπου-κλειδί στην λεγόμενη ...αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας! Για τους περισσότερους βέβαια, η "αξιοποίηση" σημαίνει ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όσο και αν ο συντοπίτης μας κ. Μητρόπουλος έχει τις δικές του απόψεις επί του θέματος.

Λέτε η παρουσία του να έχει σχέση με ενδεχόμενο ...ξεπούλημα του Παπάγου ή του Χολαργού; Όχι, μην ανησυχείτε...
Η παρουσία του κ. Μητρόπουλου ήταν καθαρά εθιμοτυπική. Τον βλέπουμε στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, να πλαισιώνεται από τον Δήμαρχο κ. Ξύδη και τον εκδότη του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Μάκη Βραχιολίδη. Ο τελευταίος προσπάθησε να αλιεύσει κάποια είδηση για τα μελλούμενα, αλλά ο κ. Μητρόπουλος περιορίσθηκε να πει ότι έως σήμερα έχει γίνει αποκρατικοποίηση 1,5 δις ευρώ. "Μέχρι τα 50 δις  που προβλέπονται έως το 2015, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμη", συμπλήρωσε ο κ. Μητρόπουλος. 

Ο κ. Ξύδης δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία του, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του ευχήθηκαν "νίκη και στην επόμενη πενταετία", θεωρώντας σίγουρη την κάθοδό του και στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο κ. Ξύδης χαμογελούσε με νόημα. 
Δεν έχουν επιβεβαιωθεί πληροφορίες που έφεραν τον Δήμαρχο να δηλώνει σε ομήγυρη, ότι θα ξαναδιεκδικήσει το αξίωμα του πρώτη πολίτη και στις εκλογές του 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου