Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Αυτή είναι η Δημοκρατία της τρόϊκας: Όποιος διαμαρτύρεται στο φασισμό της Κυβέρνησης, στις αποφάσεις που βγαίνουν από το διευθυντήριο της ευρωπαϊκής δικτατορίας και που καταλύουν τα δικαιώματα του λαού, συλλαμβάνεται πάραυτα και οδηγείται στη...Δικαιοσύνη!
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εμφανίστηκε να υπηρετεί όχι το κοινόν περί Δικαίου αίσθημα αλλά το...δίκαιον της τρόϊκας!!! Εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του Φωτόπουλου και όσων είχαν καταλάβει το κτίριο της ΔΕΗ στον Χολαργό!
Πόσες φορές ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει εκδώσει αντίστοιχα εντάλματα για όσους παράνομους λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν το κέντρο της Αθήνας, πουλώντας σε βάρος της χώρας και των επαγγελματιών το εμπόρευμά τους; (Το ερώτημα αυτό τέθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ). Αντίστοιχα, πόσες φορές ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε εντολή να συλλαμβάνονται όσοι λαθρομετανάστες εισβάλλουν παρανόμως στην χώρα;
Για τον κο Εισαγγελέα παρανομεί ο Φωτόπουλος και κάθε Έλληνας που εμποδίζει την Κυβέρνηση να κόβει το ρεύμα σε όποιον αδυνατεί να πληρώσει τους φόρους και τα χαράτσια μέσω της ΔΕΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου