Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ¨ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

 

Η Παράταξή μας, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 έκοψε την Αγιοβασιλόπιττά της, σε κεντρική αίθουσα των Αθηνών.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμολογιώτατος πρωτ. Βασίλειος Βολουδάκης, ο οποίος και εκπροσώπησε τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμον Β΄, ο Σεβασμιώτατος Μητρ. Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Καθηγούμενος της Ι. Μ. Αγ. Σεραφείμ Τρικόρφου Δωρίδος Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο εκ Πατρών π. Κωνσταντίνος Καπετανόπουλος, και πλήθος άλλων κληρικών από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Παρατάξεως κ. Μιχαήλ Ηλιάδης και η Κεντρική Επιτροπή, ο τέως Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Εμμανουήλ Βολουδάκης, ο στρατηγός κ. Στυλιανός Κουργιαντάκης, ο ηθοποιός κ. Πέτρος Φυσσούν, , ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Θεοχάρης, ο οικονομολόγος και κριτικός τέχνης κ. Νικόλαος Τσιρώνης, κ.α. στρατιωτικοί, ακαδημαϊκοί, δικαστές, νομικοί και πλήθος μελών και φίλων της Παρατάξεως, το οποίο ξεπέρασε σε αριθμό την χωρητικότητα της αίθουσας.
Ευχαριστούμε θερμά τους εξαίρετους μουσικούς της Λυρικής Σκηνής κ. Μιχαήλ Κολοκοτρώνη, (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Παρατάξεως) τον κ. Νικόλαο Δεληγιαννάκη και την σύζυγό του κ. Βαρβάρα Δεληγιαννάκη, οι οποίοι, πριν την έναρξη της εκδηλώσεως, μας χάρισαν, με το απαράμιλλο ταλέντο τους, στιγμές αναψυχής και ψυχαγωγίας με κλασικά μουσικά κομμάτια..
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που δείξατε και έμπρακτα την συμπαράστασή σας στον τιτάνιο αγώνα που καταβάλλει καθημερινά η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και ζητούμε συγνώμη αν στενοχωρήσαμε ακουσίως κάποιους φίλους, οι οποίοι προσήλθαν μετά την έναρξη της εκδηλώσεως και δεν μπόρεσαν να βρούν χώρο στην αίθουσα.
Η εκδήλωσή μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία και προγραμματισμό αλλά το μήνυμα είναι ελπιδοφόρο: μπορούμε να συνεχίσουμε τον ανένδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου