Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ!

Η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Γιατρών Χολαργού-Παπάγου που δόθηκε στο κοσμικό κέντρο DA VINCI  στην Αγία Παρασκευή, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή!Τολμούμε να πούμε ότι έκανε πάταγο. Πεντακόσια περίπου άτομα γέμισαν την πολυτελή αίθουσα του κέντρου, θυμίζοντάς μας εκδηλώσεις κοσμικές, που τείνουν να εκλείψουν.  Όχι, δεν προκάλεσαν οι γιατροί του συλλόγου με την εκδήλωση. Αντιθέτως συνδύασαν απλότητα, με ποιότητα και πολύ καλό κόσμο.
Το μήνυμα όμως που πέρασε μέσα και από την διάχυτη ατμόσφαιρα της βραδιάς, ήταν ότι οι γιατροί των περιοχών Παπάγου-Χολαργού στηρίζουν τον Πρόεδρό τους Γιάννη Κεχρή σε...όλα τα επίπεδα!

Τι σημαίνει αυτό; Προς το παρόν τίποτε, αλλά όταν άκουγες σε "πηγαδάκια¨' , σε τραπέζια δηλαδή των παρευρισκομένων, ότι είναι πρόθιυμοι να σττηρίξουν τον Γιάννη Κεχρή ακόμη και για Δήμαρχο, ε, τότε μάλλον υπάρχει και... καπνός και φωτιά!
Κατά τα άλλα, στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Κτιστάκη και Αλέξανδρος Νομικός (διευκρινίζεται ότι ο Αλέξανδρος Νομικός στηρίζει τον Κεχρή ως Πρόεδρο. Ως Δήμαρχο στηρίζει τον Ξύδη), ο Πρόεδρος της τοπικής Ν.Δ. Χολαργού Θεόδωρος Γκλεζάκος, η Πρόεδρος του Ιδρύματος "Ζουρούδη" Ντίνα Καλλιοντζή, τοπικοί παράγοντες και βεβαίως πλήθος γιατρών.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Κεχρής με το Δ.Σ. , την Γιούλη Παρασκευά (οδοντίατρος), Νίκο Φεράκη (ουρολόγος), Κων/νο Μαυρομμάτη (γυναικολόγος) και Κων/να Μιχαλέρη (οδοντίατρος).
Στην πάνω φωτογραφία βλέπουμε τον Γιάννη Κεχρή να κόβει την πίτα μαζί με το Δ.Σ. του Συλλόγου  και στην κάτω φωτογραφία σε πρώτο πλάνο τον παιδίατρο κ.. Καραματζάνη και τον παθολόγο κ. Κυμίση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου