Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟI ΥΠΟΥΡΓΟI ΤΟΥ  ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΒΟΡΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ
Ευρισκόμενος προφανώς αντιμέτωπος με τα πτωτικά ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ο Καρατζαφέρης έκανε ελιγμό ζογκλερικό το μεσημέρι, και σε συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη δανειακή σύμβαση! Παρ'όλα αυτά και παρά το ότι τόνισε ότι οι στόχοι της Κυβέρνησης δεν έχουν επιτευχθεί καθόλου, σε σχέση με τους όρους που έθεσε ο ίδιος για την συμμετοχή του σε αυτήν, εξακολουθεί να στηρίζει τον Παπαδήμο και την κυβέρνησή του, χωρίς να δηλώσει όμως ότι αποσύρει τους υπουργούς του από αυτήν!!! Αντιθέτως άφησε στην διακριτική ευχέρεια του Λουκά Παπαδήμου, εάν τούς χρειάζεται στην κυβέρνηση ή όχι!
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο πώς είναι δυνατόν να συνεχίζει να παρέχει την εμπιστoσύνη του σε μία κυβέρνηση η οποία θα υπογράψει ένα μνημόνιο που μας αλυσοδένει χειροπόδαρα για τα επόμενα χρόνια, ο κ. Καρατζαφέρης, προτίμησε να απαντήσει πάλι με γρίφο! 
Με την αναδίπλωσή του αυτή, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αφήνει εκτεθειμένη  τη ΝΔ και τον Α. Σαμαρά να φάει στα μούτρα αυτός, όλη την λαϊκή κατακραυγή!
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης,  πρότεινε 5 χρόνια περίοδο χάριτος και ... ετήσιες δόσεις (!) για να αποπληρωθεί το χρέος.
"Η Ελλάδα σηκώνει ανάστημα" τόνισε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.. Τώρα, πώς γίνεται αυτό, με το να πατάει ακόμα στην βάρκα της κυβέρνησης, δεν μπορεί να εξηγηθεί. Το αλλοπρόσαλλο κλίμα που δημιούργησε στο κόμμα του ο Καρατζαφέρης με την συνέντευξη τύπου, ήταν αιτία να παραιτηθούν οι υπουργοί του Ροντούλης, Βορίδης και Γεωργιάδης, με τους δύο τελευταίους να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα!!! Κατάσταση τραγέλαφος στον ΛΑ.Ο.Σ.!


Παράλληλα, ο Γ, Καρατζαφέρης, εξέφρασε την άποψη ότι αν βγούμε από την ευρωζώνη θα διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Bέβαια τάχθηκε και κατά των εκλογών!! Αφού υπάρχουν δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν ακόμα και στο όριο του 3%, κορόϊδο είναι να θέλει εκλογές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου