Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Και ο Μανώλης Γλεζος ειπεΟΧΙ στον Μέγα Αλέξανδρο!

Ο Μανώλης Γλέζος  σηκώνει  αντιμνημονιακή σημαία και η εφημερίδα αυτή τον στηρίζει. Είναι πρωτοπόρος και στην διεκδίκηση από την Γερμανία των αποζημιώσεων που οφείλει στην Ελλάδα από τις ναζιστικές θηριωδίες της.
Όσοι όμως δεν το γνωρίζουν, ο Μανώλης Γλέζος έχει γυρίσει την πλάτη του στον Μέγα Αλέξανδρο! Μπορεί να απογοητεύει πολλούς με την στάση του αυτή ο Μανώλης Γλέζος, αλλά για όσους γνωρίζουν, κουβαλάει μαζί του τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της αριστερής ιδεολογίας, την οποία υπηρετεί με πάθος. Θεωρεί λοιπόν, όπως το σύνολο των αριστερών, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφάχτης των λαών, ιμπεριαλιστής και άλλα ανιστόρητα!
Βάζει και ο Μανώλης Γλέζος όπως και όλη η αριστερή ιδεολογία, βούτυρο στο ψωμί των Σκοπιανών που φωνάζουν και πασχίζουν να πείσουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι δικός τους!!!
Λέτε να μην τα καταφέρουν, όταν υπάρχουν πρόσωπα και μάλιστα επιφανείς σαν τον Μανώλη Γλέζο που περιφρονούν τον Μέγα Στρατηλάτη;
Η παρακάτω είδηση μας έρχεται από το http://fileleutheros.pblogs.gr/
Στο δημοτικό συμβούλιο της Πάρου της 6/9/2011 συζητήθηκε ο ορισμός ακριβούς θέσης στην περιοχή Θόλου Παροικιάς για την τοποθέτηση προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου κ. Μανόλης Γλέζος ψήφισε αρνητικά στην τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί όπως είπε: «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας».


Είναι σαφές ότι οι γνώσεις του κ. Γλέζου είναι φτωχές ιστορικά και δεν αντέχουν σε καμία συζήτηση. Πιο σαφές ακόμα είναι, ότι ο κ. Γλέζος ως ένα γνήσιο τέκνο της αριστερής θολοκουλτούρας (που ενίοτε μισθώνει τις παρακμασμένες ιδέες της από ΠΑΣΟΚ έως ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γευτεί ένα κομμάτι εξουσίας), προσπαθεί να διαχωριστεί και λόγω αυτού να ακουστεί, ακόμα, και απ' ότι είναι ιστορικά αποδεδειγμένο και αποτελεί παράδοση μίας ολάκερης φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου