Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Η ΒΙΛΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΥ!

 Καταγγελτικός και λάβρος ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού σε βάρος της Δημοτικής Αρχής για την εικόνα εγκατάλειψης που εμφανίζει η βίλα Σαλίγκαρου. "Ούτε επί Σκούρτη, πριν την παραλάβω εγώ, δεν υπήρχε τέτοια εικόνα" είπε ο Δ. Νικολάου, δείχνοντάς μας τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.
Προφανώς υπερβολικός στον παραλληλισμό του ο κ. Νικολάου, θέλησε να τονίσει  μια κατάσταση η οποία διατηρεί εδώ και καιρό κλειστή και απεριποίητη την βίλα Σαλίγκαρου.
Πεταμένα και ξεραμένα φύλλα, γεγονός που μαρτυρεί την έλλειψη καθαριότητας, που σαφώς μοιάζουν με χαρακτηριστικά εγκατάλειψης.
Προφανώς αυτήν την εικόνα επεσήμαναν διαρρήκτες οι οποίοι πριν από μερικές ημέρες παραβίασαν τη βίλα Σαλίγκαρου και έκλεψαν έναν υπολογιστή!
Η μή ανάδειξη νέου "Συμπαραστάτη του Δημότη" ο οποίος στεγαζόταν στην συγκεκριμένη βίλα, συνέβαλε στο να μείνει... έρημη και ορφανή η οικία!

Νομίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή πρέπει να δει το πρόβλημα και να δώσει μια λύση που να τιμά την βίλα, η οποία από μόνη της αποτελεί κόσμημα για την πόλη του Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου