Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


Επιμήκυνση χρόνου ταφής 
των παιδιών και των νέων.

 
Αγαπητοί συμπολίτες,
 
Θεωρούμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε ότι η Δημοτική Αρχή, βιώνοντας και η ίδια το μεγάλο πόνο των οικογενειών της πόλης μας οι οποίες απώλεσαν παιδιά και νέα άτομα / μέλη τους και  θέλοντας να αμβλύνει αυτόν τον πόνο και τη θλίψη τους, αποφάσισε να επιμηκύνει την τριετή διάρκεια ταφής των παιδιών και των νέων στα κοιμητήρια Παπάγου και Χολαργού.
 Πλέον συγκεκριμένα, αποφάσισε η διάρκεια ταφής στα δύο κοιμητήρια της πόλης μας των παιδιών και των νέων ηλικίας μέχρι τριάντα (30) ετών που είναι δημότες Παπάγου – Χολαργού να επιμηκύνεται και να διαρκεί δέκα (10) έτη (αντί των τριών), χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των οικείων τους, εφ’ όσον βέβαια το επιθυμούν και οι οικείοι τους.
 Εκτιμούμε ότι με αυτή τη ρύθμιση επιλύουμε ένα πρόβλημα που υφίστατο επί πολλά έτη, το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν φρόντισε να το επιλύσει, παρ’ όλο που η επίλυσή του ήταν απλή και εύκολη.
 Κατόπιν αυτού, οι οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της ρύθμισης, θα πρέπει να ενημερώνουν την Υπηρεσία Κοιμητηρίων του Δήμου μας (τηλ. 2132027100), πριν συμπληρωθεί τριετία από την απώλεια των τέκνων τους.
 
Πάντα στη διάθεση των συμπολιτών μας.
 
 Με φιλικούς χαιρετισμούς
 Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου