Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ!


Ο υποψήφιος Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και θα συγκυβερνήσουν. Μαζί υπέγραψαν το μνημόνιο, μαζί θα συγκυβερνήσουν. 

'Έρχονται σήμερα ως μωρές παρθένες και ζητούν ξανά την ψήφο του Έλληνα και της Ελληνίδας αυτοί που τον οδήγησαν στην απόγνωση. Πρόκειται για πρωτοφανές πολιτικό θράσος αν δεν μιλάμε για πλήρη έλλειψη συνείδησης της πραγματικότητας από τα δύο μεγάλα κόμματα. Είναι εκτός τόπου και χρόνου, ο κάθε λογικός άνθρωπος φαντάζομαι πως στον καπετάνιο του Τιτανικού δεν θα του έδινε ξανά να κυβερνήσει κρουαζιερόπλοιο. Και αυτοί βούλιαξαν την χώρα!

Κάθε ημέρα 2,5 άνθρωποι αυτοκτονούν, 1000 μπαίνουν στην ανεργία χωρίς ελπίδα για το αύριο, κλείνουν επιχειρήσεις, καταστρέφονται οικογένειες. Και από την άλλη κάθε ημέρα 300 λαθρομετανάστες μπαίνουν στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα. Δεν είμαι οπαδός της άρνησης αλλά δεν ακούω λύσεις. Δεν μου λένε προτάσεις και δεν εμπιστεύομαι ότι θα κρατήσουν το λόγο τους σε όσα λένε.

Εμείς λέμε σταθερά πως διεκδικούμε, πρώτον να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες, δεύτερον να μην εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία μας, τρίτον να αρχίσει η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, τέταρτον να ληφθούν μέτρα για την ανάπτυξη γιατί μέσα στην ύφεση δεν μπορεί κανείς να δημιουργήσει ανάπτυξη.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και θα συγκυβερνήσουν. Μαζί υπέγραψαν το μνημόνιο, μαζί θα συγκυβερνήσουν. Εγώ ζητώ από τους Έλληνες να μην φοβηθούν και να μην υποταχθούν, μαζί θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα και θα κερδίσουμε γιατί μόνο μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε το σχέδιο τους και να σώσουμε την πατρίδα μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου