Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

30ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ!

Πριν από 2-3 περίπου ώρες, ένας 30χρονος, προφανώς με ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, όπου μέσα σε λίγα λεπτά και αφού άρχισε να φωνάζει, έβγαλε όλα του τα ρούχα! Έμενε επί ώρα γυμνός και δεν αποχωρούσε από την Εκκλησία. Οι αρμόδιοι κάλεσαν την Αστυνομία, περιπολικό της οποίας πήρε σηκωτό και με κλωτσιές τον γυμνό άνδρα από το σημείο.
Αυτή την ώρα φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των μαρτύρων.
Όμως η συμπεριφορά της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της νεαρής αξιωματικού υπηρεσίας ήταν απαράδεκτη προς τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Αρχικά ο Μάκης Βραχιολίδης πήγε στις 3.00 μ.μ. στο Αστυνομικό τμήμα η αξιωματικός του είπε: "Δεν βλέπετε ότι παίρνω καταθέσεις; Ελάτε σε μια ώρα". 

Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να διακόψει την δουλειά της αστυνομικού, απλά ήθελε να ρωτήσει πότε θα μπορούσε να ενημερωθεί, αλλά η αστυνομικός απευθείας του είπε: "Δεν βλέπετε ότι παίρνω καταθέσεις;''.
Μετά από 1.30' ώρα ο εκδότης της εφημερίδος μας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ενώ η αξιωματικός υπηρεσίας είχε ολοκληρώσει το έργο της (τουλάχιστον για τις έως σήμερα καταθέσεις), είπε στον Μ. Βραχιολίδη: "Δεν μπορώ να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία. Από μας δεν θα μάθετε απολύτως τίποτε. Πηγαίνετε από αλλού να μάθετε"!!!

Απίστευτο! Η νεαρή αυτή κυρία, έφερε για δεύτερη φορά τον Βραχιολίδη στο αστυνομικό τμήμα για να του πεί "δεν δίνω καμία πληροφορία"!!! Ενώ θα μπορούσε να το πει σε πρώτο χρόνο, τού έκανε ...καψόνι να τον φέρει μετά από 1.30 ώρα για να του πει "μάθε από αλλού τι έγινε στην εκκλησία"!!! 
Δεν είχε καν την ευαισθησία, το τακτ βρε αδερφέ, να ειδοποιήσει έστω και τηλεφωνικά τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" , δεδομένου ότι η εφημερίδα βρισκόταν πάνω στο γραφείο της (της την είχε πάει σήμερα ο ταχυδρόμος)!!!

Έτσι λειτουργούν στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού; Τέτοια καψόνια κάνουν στους δημοσιογράφους που το μόνο που θέλουν είναι να ενημερώσουν την κοινή γνώμη;
ΑΙΣΧΟΣ! 
Κάποιος πρέπει να πει στη νεαρή αστυνομικό ότι δεν βρίσκεται εκεί για να παίρνει μόνον καταθέσεις αλλά και να έχει στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς και να διευκολύνει εντέλει το έργο των δημοσιογράφων.

Κατά τα άλλα το άτομο που εισέβαλε στην εκκλησία και ξεγυμνώθηκε, θα πρέπει να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν έχει ξανα απασχολήσει το αστυνομικό τμήμα, μια και η αξιότιμος αξιωματικός μας...έδιωξε κακήν κακώς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου