Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΒΡΑΧΥΧΊΤΩΝΕΣ!

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ". ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΣ!

Δήμαρχε Βασίλη Ξύδη. Είτε δεν έχεις συνειδητοποιήσει την δυναμική του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" είτε μάλλον, την γνωρίζεις πολύ καλά, απλά θέλεις να την αγνοείς. Δεν ήθελες τον εκδότη της εφημερίδας μας να τον προτείνεις για συμπαραστάτη του δημότη και έπαθες στραπάτσο!
Ενώ θα είχες καινοτομήσει εάν πρότεινες τον Βραχιολίδη για συμπαρατσάτη του δημότη. Αποφάσισες να μείνεις αγκυλωμένος σε αντιλήψεις πεπαλαιωμένες και πολιτικάντηκες. Αρχικά έβαλες τον Σκούρτη για συμπαραστάτη του δημότη, επιλογή που αποδείχθηκε λάθος από μόνη της, μετά δε από ελάχιστο διάστημα, επανέλαβες το ίδιο λάθος, προτείνοντας τον Αντώνη Πολύδωρα. Δεν έχουμε τίποτε με τα πρόσωπα, ίσα-ίσα. Τους τιμούμε. Αλλά πώς να το κάνουμε, βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και οι Σκούρτης-Α.Πολύδωρας ανήκουν σε μιαν άλλη εποχή. Δεν μπορούν και λόγω βιολογικών συνθηκών να προλάβουν την ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων.


Εσύ όμως Δήμαρχε ενήργησες με παλιοτυπική-πολιτικάντικη νοοτροπία. Έτσι, που οι δημοτικοί σύμβουλοι ακόμη και της παράταξής σου σού έδωσαν ένα μήνυμα. Το μήνυμα της αλλαγής.
Εάν και εφόσον λοιπόν θελήσεις να ξανακατέβεις για δήμαρχος πρέπει να αλλάξεις. Να αλλάξεις τακτική, αντίληψη, να προσαρμοστείς στις συνθήκες του 2012 και όχι να παραμείνεις προσκολλημένος στις αντιλήψεις του 1994!

Πάμε λοιπόν στο προκείμενο. Πριν από μερικές ημέρες, μια τεράστια λεύκα καταπλάκωσε ένα αυτοκίνητο. Ο Δήμος λέει ότι δεν είναι δική του ευθύνη!
Δεν θα μείνουμε εκεί. Το γεγονός ότι την επομένη ...καράφλιασε την παρακείμενη λεύκα δείχνει ότι οι λεύκες αποτελούν τεράστιο πρόβλημα. Είναι δένδρα με ρίζες αδύναμες και κοντά στο έδαφος. Εκτός των άλλων προκαλούν προβλήματα με την σκόνη που βγάζουν και γεμίζουν σαν πέπλο χιονιού, δρόμους και σπίτια!
Πρέπει λοιπόν Δήμαρχε, εάν θέλεις να απαλλάξεις τον Χολαργό από το πρόβλημα της λεύκας, ενός δένδρου φυλλοβόλου, να τις αντικαταστήσεις -εδώ και τώρα- με βραχυχίτωνες. Δένδρα με καλή ρίζα, δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα, είναι αειθαλή και αποδεδειγμένα προσφέρουν οξυγόνο περισσότερο και από τα πεύκα.

Ξεκίνησες ήδη να εμπλουτίζεις τα παρτέρια με πράσινο. Ξερρίζωσε λοιπόν και τις προβληματικές λεύκες, αντικαθιστώντας τες με βραχυχίτωνες.
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής"¨όπως θα έχεις προσέξει, είναι ο καλύτερος συμπαραστάτης του δημότη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου