Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ ΑΠΕΙΛΕΙ: "ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΟΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΤΣΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.
Ο Γερμαναράς Σόϊμπλε εκτοξεύει απειλές λες και απευθύνεται σε υπόδουλους, σε δουλοπάροικους. 
"Η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αν η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της Κυριακής δεν σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα στο πλαίσιο του Μνημονίου",  είπε ο πολιτικός αλήτης  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ζητεί ευθέως να ψηφιστούν Σαμαράς και Βενιζέλος για να διασφαλίσει την πιστή τήρηση των Μνημονίων του θανάτου σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Οι δύο πολιτικοί δωσίλογοι, Βενιζέλος-Σαμαράς τα υπέγραψαν όλα. Και ο Σόϊμπλε προειδοποεί: Ή θα ξαναβγάλετε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. ή εάν εκλέξετε άλλη κυβέρνηση που δεν  σκύψει το κεφάλι σε όσα υπέγραψαν Σαμαράς-Βενιζέλος, θα σας ...ξεσκίσουμε! 
Αυτό το χυδαίο λέει με λίγα λόγια ο πολτικός εγκληματίας Σόϊμπλε και απειλεί με οικονομική "ατομική βόμβα"-ασφυξία την Πατρίδα μας! 
Συνέλληνες, δώστε έναν μάθημα  σε αυτόν τον αλήτη και καταψηφίστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.! Θάψτε εκλογικά τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο! Ο Σόϊμπλε νοιάζεται μόνο για το συμφέρον της Γερμανίας και την πλήρη υποδούλωση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδος. Και αυτά τα υπέγραψαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος;
Θα τούς ψηφίσετε; 


ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. 
ΘΑΨΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου