Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
Μηχανικός-Ναυπηγός, Γιοκοχάμα Ιαπωνίας

Με περισσότερους από 1.500.000 ανέργους, με 3.000.000 Έλληνες στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης και εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στο χώρο του εμπορίου όπου η παραοικονομία και το λαθρεμπόριο των λαθρομεταναστών καταστρέφουν τα πάντα, η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην κόλαση της αβύσσου, χωρίς κανείς, εκτός από ελάχιστους, να αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα.
Οι διεθνείς τοκογλύφοι, μαζί με τους ντόπιους ανθέλληνες και πουλημένους πολιτικούς θα ξεσκίσουν τις σάρκες μας χωρίς έλεος, προς δόξα του διεθνούς Σιωνισμού, στο όνομα της απάνθρωπης Παγκοσμιοποίησης.
Πραιτωριανοί, Γενίτσαροι, Διεφθαρμένοι, Κομματόσκυλα (Αριστεροί και Δεξιοί), Τουρκόγυφτοι, Τεμπέληδες, Αρπαχτικά και Άχρηστοι, συνεχίζουν να λεηλατούν το Δημόσιο πλούτο της Πατρίδας μας, συνεχίζουν να λυμαίνονται στα Δημόσια Ταμεία, απολαμβάνοντας τον επιθανάτιο ρόγχο ενός πάλαι ποτέ υπερήφανου Γένους.
* Οι σημερινοί νεοέλληνες, σκιά του εαυτού τους, αγέλη δίχως όραμα και ιδανικά, τρομαγμένοι ραγιάδες, βρίσκονται κρυμμένοι σαν κιοτήδες, στις εσχατιές της Γης όπου είναι καταδικασμένοι να χαθούν σε μια πολιτισμική χαβούζα. 
* Τα κόμματα εξουσίας, μαζί με την προσκυνημένη αριστερά, ελέγχονται πλήρως από τις ύαινες του ΔΝΤ, καταστρέφοντας ό,τι ελληνικό απέμεινε σε αυτή την Ιερή Γη που κάποτε γεννούσε Αρίστους και Ανδρείους. 
* Τέσσερα εκατομμύρια λαθρομετανάστες σκοτώνουν και βιάζουν σαν τα κτήνη, σκορπώντας τον τρόμο σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.
* ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, και Αριστεριστές, ζητούν το 15αύγουστο ακόμη και την Ακρόπολη (ήδη δόθηκαν το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ), σε μια σύναξη σκότους, όπου περισσότεροι από 150.000 Ισλαμιστές θα κρύψουν τον Γαλάζιο Αττικό Ουρανό. 
* Σε μια Ιερή Ημέρα για την Ελληνική Ορθόδοξη Παράδοση, θέλουν να σκιάσουν τον εορτασμό της Αγίας Μητέρας Παναγίας και κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, εκεί όπου βρίσκονται τα κόκκαλα της Ιερής Φρουράς των Αθηνών, του Καραϊσκάκη και του Μιαούλη, να βάλουν τα θεμέλια του Μουσουλμανικού Τεμένους.
* Γέμισε ο τόπος κλεφτρόνια και ραγιάδες, αριστερούς και δεξιούς, εθνομηδενιστές και υποτακτικούς.
* Γκρεμίζουν αγάλματα Ηρώων, κίονες, επιτύμβιες στήλες, βωμούς και "πυρπολούν" σχολεία, εκκλησίες, νεοκλασσικά κτίρια και μικρομεσαίες επιχειρήσεις-μικρομάγαζα. 
* Στα ακόμη χειρότερα χρόνια που θά'ρθουν τότε που το Σιδηρούν Γένος θα λεηλατήσεις τις ψυχές μας, τότε που όλοι θα προσκυνήσουν το απάνθρωπο κτήνος του Σιωνισμού, για εμάς του λίγους της Παλαιάς Παράδοσης, πάντα θα υπάρχει μια Σημαία και ένα Όραμα να μας οδηγεί στον δύσκολο δρόμο της Αρετής και της Ανδρείας. 

Ολίγοι γαρ Εσθλοί Κρείσσονες πολλών κακών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου