Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ…ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ!

samaras-megaro
Ο Σαμάρας, θα περάσει από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κυριολεκτικά...σκαστός! Θα πάει στα εγκαίνια της ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου και θα εξαφανιστεί σε χρόνο ρεκόρ! Το σημαντικό της υπόθεσης είναι ότι η καθιερωμένη από δεκαετίες συνέντευξη τύπου δεν πρόκειται να δοθεί! Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι ο κ. Σαμαράς α) επιθυμεί να δώσει τέλος στον πανηγυρικό χαρακτήρα της ΔΕΘ, β) δεν θέλει να προβεί σε «ριψοκίνδυνες» εξαγγελίες και γ) επιδιώκει να επικεντρωθεί στην επερχόμενη κρίσιμη σύνοδο του Eurogroup στις 14 Σεπτεμβρίου.
Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Ο Α. Σαμαράς φοβάται τους δημοσιογράφους όπως ο διάολος το λιβάνι, ειδικά την περίοδο εκείνη, όπου σε μια συνέντευξη τύπου θα δεχόταν καταιγισμό ερωτήσεων για τα μέτρα των 11,6 δις ευρώ που έχει ράψει ...κουστούμι στον ελληνικό λαό μαζί με την τρόικα, για το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και της δημόσιας περιουσίας!
Ο Α. Σαμαράς, προφανώς ήρθε σε συνεννόηση τόσο με τους Ε. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη αλλά κυρίως με την τρόικα η οποία επιδιώκει να περάσει στου...ντούκου τα σφαγιαστικά μέτρα των 11,6 δις ευρώ.
Ο Πρωθυπουργός έτσι, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, αποφεύγοντας περαιτέρω κραδασμούς.
ΜΑΚΗΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου