Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Τ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ!


Η ΝΔ και ο ίδιος ο Σαμαράς, κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, είχαν επιστρατεύσει προς άγραν ψήφων, Δημάρχους,  υψηλόβαθμα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Προέδρους Τοπικών Επιτροπών. Πολλοί Δήμαρχοι εγκατέλειπαν για λίγο τα καθήκοντά τους και διοργάνωναν δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες καλούσαν όλο τον...καλό τοπικοαυτοδιοικητικό κόσμο της περιοχής τους, επιδιδόμενοι σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του Σαμαρά, τόσο στις εκλογές της 6ης Μαϊου κυρίως όμως στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου! 
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, σήμερα μένουν απαθείς λες και δεν φέρουν καμία ευθύνη. Εμείς δεν πρόκειται να τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Είναι οι μεγάλοι υπεύθυνοι για το κακό που έκαναν, όχι τόσο στην πόλη τους όσο κυρίως στον τόπο. Εξαπάτησαν κόσμο και κοσμάκη. Αδύναμους, φτωχούς συνταξιούχους,  τους έπαιρναν στο τηλέφωνο, πείθοντάς τους να ψηφίσουν τον Σαμαρά. 

"Ο Σαμαράς θα φέρει καλύτερες μέρες στον τόπο. Η σύνταξή σου δεν πρόκειται να ξαναπειραχτεί. Ο Σαμαράς θα φέρει ανάπτυξη. Φαντάζεσαι να γυρίσουμε στη δραχμή, δεν θα έχεις να φας. Ο Τσίπρας θα μας γυρίσει στην δραχμή και θα φέρει συμφορές στον τόπο. Γι' αυτό πρέπει να ψηφίσεις Σαμαρά"
Αυτά έλεγαν Δημαρχαίοι, πρώην Δημαρχαίοι, Πρόεδροι Τοπικών Επιτροπών, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, ακολουθώντας πιστά τα όσα τους είχε ορμηνεύσει η ΝΔ. Λέγεται δε, ότι κάποιοι Δήμαρχοι, έβαζαν μέχρι και τις γραμματείς τους να τηλεφωνούν στα γερόντια για να τους πείθουν με την...γλυκιά φωνή τους, να ψηφίσουν Σαμαρά"!
Όλοι αυτοί διέπραξαν μεγάλο πολιτικό έγκλημα και να σταματήσουν σήμερα να κάνουν τους ανήξερους. Τα σφαγιαστικά μέτρα Σαμαρά που έρχονται άυριο, θα έχουν και την δική τους υπογραφή! 
Κατ' αρχήν εμείς τους λέμε να μην κατέβουν στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Εάν όμως θελήσουν να εμφανιστούν, πρέπει να βγουν δημοσίως και να ζητήσουν συγγνώμη για τις πρακτικές που εφήρμοσαν. Όπως δημοσίως στήριζαν Σαμαρά, έτσι και τώρα δημοσίως να αποκηρύξουν τις απαράδεκτες ενέργειές τους, διότι με αυτές ζημίωσαν τον τόπο. Να ζητήσουν συγγνώμη και να πουν "μας εξαπάτησε κι εμάς ο Σαμαράς. Άλλα έλεγε και άλλα έκανε"!
Διαφορετικά, εάν δεν το κάνουν, θα τους ...φάει το μαύρο πολιτικό σκοτάδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου