Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΜΑΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥN ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ!

ΜΟΝΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΙ ΣΚΟΥΡΤΗΣ, ΚΕΧΡΗΣ!

Μία μόνο λέξη ταιριάζει! Ντροπή! Στην κηδεία του ευεργέτη του Χολαργού Νίκου Καμαράτου, η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν ΑΠΟΥΣΑ! Παρά το γεγονός ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, φρόντισαν να ενημερώσουν και την Δημοτική Αρχή και άλλους τοπικούς παράγοντες για την νεκρώσιμη ακολουθία που γινόταν την Δευτέρα στις 5.00 μ.μ. από τον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, η Τοπική Αυτοδιοίκηση απουσίαζε! Κανείς, εκτός από τον Γιάννη Κεχρή και από τους παλαιότερους τον Χ. Σκούρτη, που έδωσαν το παρών και είπαν το ύστατο χαίρε στον εκλιπόντα. 
Την νεκρώσιμο ακολουθία ετέλεσε και ο παπα-Γιώργης από την Αγία Τριάδα Χολαργού (εκτός από τους ιερείς της Παναγίας Φανερωμένης), ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ευεργεσία που προσέφερε ο Νίκος Καμαράτος στο υπό ανέγερση κτίριο για να παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, που κατασκευάζεται στην οδό Β. Μελά στον Χολαργό. 
Σημαντικά ήταν τα λόγια που είπε μετά την νεκρώσιμο ακολουθία, ο πατήρ Ιωάννης Καλογερόπουλος: "Μακάριοι οι ελεήμονες ότι αυτοί ελεηθήσονται. Πολλοί έρχονται στην εκκλησία, εκκλησιάζονται, προσπαθούν να είναι καλοί χριστιανοί αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Νίκος Καμαράτος μπορεί να μην εκκλησιαζόταν συχνά, είχε όμως μια μεγάλη αρετή: την ελεημοσύνη, την αγάπη προς τους συνανθρώπους του".
Ο πατήρ Ιωάννης είπε επίσης ότι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, το συσσίτιο της εκκλησίας θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Νίκου Καμαράτου. 
Επικήδειο, έβγαλε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στο πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του εκλιπόντος. 
Επίσης, λάβαμε το παρακάτω σχόλιο αναφορικά με προηγούμενη ανάρτησή μας για τον Νίκο Καμαράτο: "Μηπως η σχετικη πλατεία (Παλαμά) πρεπει πραγματι να φέρει το όνομά του κι επίσημα αφού έκανε αγαθοεργίες προς το δήμο και όχι μόνο;" 
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ ΚΑΜΑΡΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου