Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!


ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΖΕΦΡΥ: "ΑΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ..."
Πυρά κατά του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, εξαπολύει άρθρο της διαδικτυακής έκδοσης του γερμανικού περιοδικού Focus με τίτλο «Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει για πολλές εβδομάδες διακοπές πολυτελείας».
Κι ενώ ακόμη και οι πολιτικοί αναγκάζονται να αλλάξουν συνήθειες και παραδόσεις χρόνων, όπως το γεγονός ότι η βουλευτική περίοδος ξεκίνησε ήδη από τον Αύγουστο και ότι ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει την καθιερωμένη ομιλία του στη ΔΕΘ» , ωστόσο ο Παπανδρέου μένει έξω από όλα αυτά!
PAPAND-KANO
Όπως αναφέρει το Focus, ο κ. Παπανδρέου το φετινό καλοκαίρι έκανε διακοπές 45 ημερών σε πολυτελή ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά.
Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα και τις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν δίνει σημασία και συνεχίζει τις πολυτελείς διακοπές του στα ελληνικά νησιά.
«Μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου ελάχιστη σημασία έχει δώσει στην βουλευτική έδρα. Φέτος το καλοκαίρι περιόδευσε επί σχεδόν 45 ημέρες σε πολυτελή ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά» γράφει το περιοδικό για τις διακοπές του πρώην Έλληνα Πρωθυπουργού και συνεχίζει αναφέροντας:
«Μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα το επίσημο αίτημά του στη Βουλή για άδεια. Το αίτημα έγινε δεκτό από την Ολομέλεια με γέλια από τους βουλευτές, με έναν από αυτούς να ρωτάει: Θα γυρίσει πίσω, έτσι δεν είναι;»
Αυτός είναι Παπανδρέου. Όχι θα κάτσει να σκάσει! Γυμνάζει την κορμάρα τοy  και άσε τον λαό να...αυτοκτονεί ή να πεθαίνει της πείνας!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου