Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

1923
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!

του Μάκη Βραχιολίδη
Η τριμερής κυβέρνηση Σαμαρά οφείλει να συναντηθεί άμεσα με τους εκπροσώπους της οργάνωσης E.N.D. , των ομογενών του Καναδά- Αμερικής, που εξαγοράζουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Ο Πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να προβεί σε συναντήσεις με τους κ.κ. Λαμπράκη και Σόρα, τους επικεφαλής της οργάνωσης που όπως ισχυρίζεται- έχει την δυνατότητα να εξαγοράσει το ελληνικό χρέος. Όπως μάλιστα ειπώθηκε στη συνέντευξή τους στο ξενοδοχείο PRSIDENT, έχουν ήδη καταθέσει 600 δισεκατομμύρια δολάρια σε τράπεζα του Καναδά, τα οποία και καλύπτουν το ελληνικό χρέος!!
Εάν πράγματι η συγκεκριμένη οργάνωση της ομογένειας η οποία δηλώνει ότι αποτελεί το αντίπαλο δέος της «νέας τάξης πραγμάτων», έχει όλα τα εχέγγυα να εξασφαλίσει την αποπληρωμή του χρέους της Ελλάδος, τότε η Πατρίδα μας θα σωθεί. Θα απαλλαγεί απ' όλα τα βαρίδια των Μνημονίων και του ΔΝΤ που υποθηκεύουν την ζωή των Ελλήνων για τις επόμενες δεκαετίες και ξεπουλούν την χώρα μας στους τοκογλύφους.
Τα όσα είπε ο κ. Σόρας ενώπιον του κοινού (πλέον των 500 ατόμων) γέμισαν με αισιοδοξία τους παρευρισκομένους. Και είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 3 χρόνια που άνθισε το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου. Ιδού τι τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας ομογενής:
Αρτέμης Σόρας: «Μία ελπίδα έχουμε για τη σωτηρία της Πατρίδας και αυτή βρίσκεται στην E.N.D. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη τουλάχιστον να ελέγξει την πρόταση εάν είναι σωστή, με τους μηχανισμούς που σίγουρα διαθέτει και να προβεί άμεσα σε συζήτηση με την E.N.D. καθόσον ο χρόνος πλέον δεν επαρκεί. Η κυβέρνηση οφείλει να τοποθετηθεί επί της πρότασης και να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και να τον ενημερώσει για την τύχη των συζητήσεων μεταξύ αυτής και της E.N.D. .
Ο Οργανισμός E.ND. αποτελείται από καθηγητές, ικανά στελέχη, ανθρώπους που αγαπούν από καρδιάς τον ελληνισμό. Ξεχρεώνουμε το χρέος της χώρας ακολουθώντας όλες τις νόμιμες οδούς, διεθνείς και εγχώριους νόμους. Πάμε με τους δικούς τους κανόνες, όχι με δικούς μας»
Ιδού λοιπόν κ.Σαμαρά. Δεν μπορείς να ποιείς την νύσσαν. Οφείλεις να συναντηθείς με το προεδρείο της E.N.D. και να διαπιστώσεις από κοντά εάν όσα υπόσχονται, ευσταθούν. Η Ελλάδα βρίσκεται σε πτώση από τον γκρεμό. Την ώρα που πέφτει στο χάος, στην προσπάθειά της να σωθεί, πιάνεται από παντού. Πόσο μάλλον εάν την βοήθεια αυτή την προσφέρουν Έλληνες! Εάν κύριε Σαμαρά απαξιώσεις να συναντηθείς με την οργάνωση σωτηρίας των ομογενών, θα διαπράξεις έγκλημα σε βάρος της χώρας και του λαού. Την ώρα μάλιστα που με την E.N.D. έχει συναντηθεί και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας αλλά και άλλοι ηγέτες άλλων χωρών-μελών του ΟΗΕ. Όπως δε τόνισε ο κ. Σόρας «συνομιλούμε με 20 τουλάχιστον χώρες του ΟΗΕ που έχουν έρθει κοντά μας και ζητούν τη βοήθειά μας. Το Μεξικό, η Σερβία, η Ουκρανία, η Γρανάδα και άλλες χώρες».
Δεν υπάρχει συνεπώς καμία δικαιολογία κύριε Πρωθυπουργέ. Εδώ και τώρα κάλεσε τους κ.κ. Λαμπράκη και Σόρα να ακούσεις πώς μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της χώρας.
ΣΟΡΑΣ: «ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ»
Κατά την ομιλία του ενώπιον του κ. κοινού ο κ. Αρτέμις Σόρας είπε και τα εξής σημαντικά: «Απευθυνθήκαμε στην Ελλάδα γιατί διαπιστώσαμε ότι θέλουν να πτωχεύσουν τη χώρα μας τεχνηέντως μέσα από το ευρώ, θέλοντας ταυτόχρονα να καλύψουν παλαιές και καινούργιες τους αμαρτίες. Δεν θα τους το επιτρέψαμε Δεν θα μπορέσουν να πτωχεύσουν την Ελλάδα αγαπητοί μου ελεύθεροι Έλληνες. Τα 600 δις ευρώ είναι κατατεθειμένα στην Ελληνική Δημοκρατία. Η ελληνική κυβέρνηση θα τα πάρει γιατί εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες, δεν έχουμε κόμματα ούτε δόγματα πίσω μας, αλλά μόνον την Ελλάδα στην καρδιά μας.
Θέλουμε όμως να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Γιατί τα Μαθηματικά δεν μας βγαίνουν. Δεν γίνεται η κυβέρνησή μου να ψάχνει για 11 δις ευρώ σε φόρους και μόνο οι φόροι από τα τσιγάρα που μαζεύει το χρόνο είναι 35 δις ευρώ. Δεν γίνεται να βγαίνουν να μαζέψουν μόνο 1,5 δις ευρώ από το χαράτσι της ΔΕΗ κι έχουν μαζέψει 50 δις από 15 εκατομμύρια ρολόγια, ε δεν γίνεται! Κάποιος κάνει ένα λάθος και...θα του κόψω τα χέρια ..».
Συνομιλούμε με 20 τουλάχιστον χώρες του ΟΗΕ που έχουν έρθει κοντά μας και ζητούν τη βοήθειά μας. Το Μεξικό, η Σερβία, η Ουκρανία, η Γρανάδα και άλλες χώρες.
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ κ.κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ –ΣΟΡΑΣ!
Ieronymos-1
Επιτακτική είναι η ανάγκη ο Μακαριώτατος Ιερώνυμος να καλέσει κοντά του τους επικεφαλής της E.N.D. για να αποκτήσει προσωπική άποψη για την πρωτοβουλία τους και για το εάν όσα ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαγοράσουν το ελληνικό χρέος ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Μακαριότατε, οι ευγενείς προσπάθειες της εκκλησίας για την ανακούφιση των πενομένων Ελλήνων θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία κα αξία εάν μέσα από την συνάντησή σας με τους ομογενείς, προκύψει η σωτηρία της Ελλάδος. Η σιγουριά που αποπνέουν οι συγκεκριμένοι Έλληνες της ομογένειας είναι εντυπωσιακή. Και μόνον εκ του γεγονότος ότι θέλουν να προσφέρουν για την Πατρίδα, νομίζουμε ότι επιβάλλεται η προσωπική σας παρέμβαση. Οι χριστιανοί και όλοι οι Έλληνες περιμένουν να αναλάβετε σωτήρια πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση.
Η E.N.D. ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»
1926
Η οργάνωση E.N.D. και ο Πρόεδρός της κ. Λαμπράκης, ανακοίνωσαν κατά τη παρουσίαση της δράσης τους και το τι έπραξαν για την διάσωση της Κύπρου, η οποία ως γνωστόν σύρθηκε και αυτή στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ!
Λαμπράκης: «Οι Τούρκοι κωλυσιεργούν συνεχώς στην λύση του Κυπριακού γιατί θέλουν να αποχτήσουν το 80% της γής της κατεχόμενης Κύπρου. Και αυτό διότι εάν το πετύχουν σύμφωνα με τον ΟΗΕ θα αποκτήσουν ανεξάρτητο κράτος. Σε αυτό που ποντάρουν οι Τούρκοι που έχουν καταλάβει το βόρειο τμήμα της Κύπρου, είναι ότι οι Έλληνες και με την κρίση που υπάρχει θα αναγκάζονται να πουλάνε τις ιδιοκτησίες τους στα κατεχόμενα. Όπερ και εγένετο. Ήδη έχουν αγοράσει 15000 «σκάλες» τους τελευταίους 3 μήνες. Αυτό που πόναγε τους Κυπρίους ήταν να επανακτήσουν τη γη των προγόνων τους. Μόλις λοιπόν ακούσαμε αυτή την κραυγή αγωνίας από τους Κυπρίους, ο κ. Σόρας κι εμείς δημιουργήσαμε την Τράπεζα Γης της Κύπρου «Cyprus Motherland
Land Bank). Σε αυτήν κατατέθηκαν 20 δισεκατομμύρια δολάρια και όποιος ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα, θα πηγαίνει στην Τράπεζα, θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει τη γή θα αποπληρώνει το αυτό κεφάλαιο».
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου