Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΞΕΣΠΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΧΗΡΟΥΣ!


tsopela1

ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΦΡΙΖΟΥΝ. ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗ Β.Α.ΑΤΙΚΗ
ΕΚΛΕΨΑΝ ΧΗΡΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΤΗΣ!
mpiliali 6
Φόβος και τρόμος για τις χήρες και χήρους έχουν γίνει αλλοδαποί κακοποιοί οι οποίοι παραμονεύουν έξω από τα σπίτια τους και όταν διαπιστώσουν ότι το θύμα τους εγκαταλείψει το σπίτι, μπαίνουν μέσα και κυριολεκτικά το ξαφρίζουν. Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι διαρρήξεις μονοκατοικιών στις περιοχές της Β.Α.Ατικής. Οι κακοποιοί δρουν μέρα-μεσημέρι. Βλέπουν το θύμα τους ότι φεύγει για τα πρωινά ψώνια και στο διάστημα της απουσίας του, δρουν αστραπιαία. Μπαίνουν ακόμη και από την κεντρική πόρτα, την οποία παραβιάζουν εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα σε ελάχιστα λεπτά κάνουν άνω-κάτω το σπίτι. Μέχρι να επιστρέψει το θύμα (χήρος ή χήρα) έχουν πάρει από χρυσαφικά και χρήματα μέχρι και ...φορτιστές κινητών τηλεφώνων. Πιστεύεται ότι είναι αλβανικής ή ρουμάνικης καταγωγής.
tsopela
ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ!
mpiliali-piti
Χήρα κάτοικος Χολαργού, έλειψε προχθές για λίγα λεπτά από σπίτι της και όταν επέστρεψε το βρήκε σε κακό χάλι. Ένας ή δύο κακοποιοί το είχαν κάνει φύλλο και φτερό. Είχα αναποδογυρίσει τα πάντα ακόμη και το στρώμα του κρεβατιού κάτω από το οποίο είχε φυλαγμένα 3000 ευρώ. «Τα είχα για την κηδεία μου», λέει με πόνο ψυχής η κα Αλέκα και συνεχίζει: «Δεν ήθελα να επιβαρύνω το παιδί μου και τα είχα μαζέψει για την κηδεία μου. Ευρώ το ευρώ. Είχα μάλιστα βάλει και σημείωμα μαζί με τα λεφτά για τον γιο μου, ότι δηλαδή ήταν χρήματα για την κηδεία μου. Δεν ήθελα να τον επιβαρύνω με την κρίση που υπάρχει...», συμπλήρωσε με δάκρυα στο πρόσωπο η χαροκαμμένη κυρά Αλέκα, η οποία δεν έχασε μόνο τον άνδρα της αλλά πριν από χρόνια έχασε και τον μικρό της γιο»!!!  (Οι παραπάνω φωτογραφίες δεν αφορούν την κα Αλέκαν αλλά άλλες περιπτώσεις χηρών, των οποίων τα σπίτια ρήμαξαν αλλοδαποί. Η κα Αλέκα δεν ήθελε να φωτογραφηθεί και το σεβαστήκαμε).
Ερώτημα: Τι κάνουν οι γυναικείες οργανώσεις επ' αυτού του θέματος; Τα αριστερά κόμματα και αυτή η Ένωση Γθναικών Ελλάδος τι κάνουν; Ανακοινώσεις μόνο για τα χαστούκια του Κασιδιάρη στην Κανέλλη και το νερό στην Δούρου, ξέρουν να βγάζουν; Τι έχουν να πουν γι' αυτή την περίπτωση και δεκάδες άλλες χήρων γυναικών που κατακλέβονται; Η κα Πολυκαλλά επικεφαλής της Αριστεράς στον Παπάγου-Χολαργό έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης για τις πολύπαθες αυτές γυναίκες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου