Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


7

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΗΤΙΚΑ
lamprakis
Ο Πρόεδρος της E.N.D. όπως αποκάλυψε πριν από λίγο στο EXTRA 3,  ο Πρωθυπουργός έχει ήδη παραλάβει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που πιστοποιούν ότι υπάρχουν τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια και μάλιστα διαθέσιμα!!! 
Στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Άκη Παυλόπουλου, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης που δηλώνει ότι έχει τη δυνατότητα να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος, επέδειξε στον δημοσιογράφο και στους παρισταμένους τα 6 αποδεικτικά έγγραφα των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ έκαστο!!!
Η δυσπιστία και καχυποψία που υπήρχε από τους παρισταμένους στο πάνελ δημοσιογράφους κ.κ. Βλάχο και Τρίψα, ήταν διάχυτη. Μάλιστα ο πρώτος εξ αυτών ζητούσε τα 13,5 δις ευρώ μόνο, προκειμένου να ανακουφιστεί τώρα ο Έλληνας και να μην παρθούν τα νέα στυγνά σε βάρος των Ελλήνων μέτρα.
Ο συνήγορος της Οργάνωσης κ. Παπαδάκης είπε ότι "είναι θέμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης να παρέμβει και να διαπιστώσει εάν τα όσα λέμε είναι πραγματικά ή όχι. Επιτέλους ο ρόλος πλέον ανήκει στην Ελληνική Πολιτεία".  
Παρακάτω δημοσιεύουμε τα πιστοποιητικά που δόθηκαν στους δημοσιογράφους κατά τη προχθεσινή συνέντευξη τύπου της Οργάνωσης. Αφορούν πιστοποίηση γνησιότητας υπογραφής, παραλαβής αξιόγραφων από Τράπεζα του Οντάριο Καναδά. 
makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου