Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ CHILL OUT! 
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ  ΈΜΕΙΝΑΝ ΑΠ' ΕΞΩ!

Σε μια εκδήλωση στην οποία υπήρξε το αδιαχώρητο, ο Γιάννης Κεχρής στο κοσμικό κέντρο Chill Out, ανακοίνωσε επισήμως την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. 

Ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν κατεβαίνει για Δήμαρχος προκειμένου να ικανοποιήσει καμία προσωπική του φιλοδοξία, μια και είναι ήδη εδώ και χρόνια καταξιωμένος επαγγελματικά και κοινωνικά ως γιατρός, χειρουργός-εντατικολόγος. Κατέρχεται όμως στις επόμενες εκλογές, γιατί θέλει να κάνει το όραμά του πραγματικότητα για έναν καλύτερο Παπάγου-Χολαργό. 
Αφού διευκρίνισε ότι αφορμή για να δραστηριοποιηθεί στα κοινά, υπήρξε ένα τυχαίο γεγονός, η απόπειρα δημιουργίας του ράλλι Ακρόπολις στην καρδιά του Υμηττού, τόνισε ότι ως δημοτικός σύμβουλος των "Ενεργών Δημοτών" υπό τον Νικολάου, υπήρξε έργο αλλά αυτό απαξιώθηκε από τον ίδιο τον πρώην Δήμαρχο. Για παράδειγμα ανέφερε την οδό Περικλέους η οποία ήταν έργο ακριβό το οποίο όμως ήταν ελλιπές μια και φτιάχτηκε χωρίς την κατασκευή αγωγών ομβρίων. 

Δεν παρέλειψε επίσης να ασκήσει δριμεία κριτική και στον Δήμαρχο κ. Ξύδη, λέγοντας ότι ποτέ ο Χολαργός δεν ήταν τόσο βρώμικος όσο τα τελευταία δύο χρόνια, όπως επίσης τον επέκρινε δριμύτατα για την τελευταία ενέργειά του να αφαιρέσει από τον Δήμο το έμβλημα του Περικλή. 

Ο Γιάννης Κεχρής ανέλαβε προσωπική δέσμευση να επαναφέρει το έμβλημα του Περικλή εφόσον εκλεγεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη όχι μόνον στον ίδιο αλλά και στον κόσμο ο οποίος τον χειροκροτούσε ασταμάτητα! Ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν και ο συνάδελφος γιατρός Αλέξανδρος Νομικός, νυν δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου Βασίλη Ξύδη. 
Κοντά στον Γιάννη Κεχρή, ο οποίος εξέφρασε δημοσίως την στήριξή του στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου βρέθηκε και ο Λάμπρος Κομίνης, πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δημάρχου Ξύδη και πρώην υποψήφιος του Δ. Νικολάου!
Ο Γιάννης Κεχρής στην ομιλία του ανέπτυξε περιληπτικά και το πρόγραμμά του, αναλαμβάνοντας προσωπική δέσμευση να υλοποιήσει δύο πράγματα: Να καταστήσει την πόλη του Χολαργού πρότυπο πόλης με περισσότερο πράσινο. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι θα φέρει τον Υμηττό μέσα στον Χολαργό! 
Επίσης δεσμεύτηκε να δημιουργήσει κολυμβητήριο στον Τσακό αλλά και να φτιάξει τον στίβο και τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και να τοποθετήσει μόνιμο σκέπαστρο στις μπασκέτες που βρίσκονται δίπλα από τα 5Χ5.  
Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που τον χειροκροτούσε συνεχώς, έδωσε ραντεβού σε μερικούς μήνες οπότε θα ανακοινώσει το όνομα, το σήμα του συνδυασμού, τα γραφεία και βεβαίως το αναλυτικό πρόγραμμά του. 
Δεν πρέπει να λησμονήσουμε να αναφέρουμε την ειδική αναφορά που έκανε ο Γιάννης Κεχρής για την σύζυγό του και την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι υπερήφανος για τη γυναίκα μου με την οποία είμασετ μαζί 23 χρόνια, είμαι περήφανος και για την κόρη μας. Είμαι περήφανος για την οικογένειά μου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου