Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟI ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ!


Η τρικομματική κυβέρνηση που υπέγραψε το Μνημόνιο 3 και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, αναδεικνύεται σε κυβέρνηση που συντίθεται από άτομα που μπορείς να τα παρομοιάσεις μόνον με επαγγελματίες ληστές! 
Καταληστεύουν τις ελληνικές οικογένειες, καταπατώντας το Σύνταγμα το οποίο έχουν ορκιστεί να τηρούν, σύμφωνα με το οποίο ο κάθε πολίτης συνεισφέρει φορολογικά στο κράτος ανάλογα με τις δυνάμεις τους. 
Τα πολιτικά αυτά υποκείμενα που με πρώτο και καλύτερο τον Σαμαρά, εξαπάτησαν το λαό υποσχόμενοι τελείως διαφορετικά πράγματα, με το Μνημόνιο 3 παραδίδουν την περιουσία της χώρας στους τοκογλύφους και με το φορολογικό νομοσχέδιο, οδηγούν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας! 
Αφού το πολιτικό σύστημα κατέστρεψε την οικονομία της χώρας, τώρα έχει στόχο να ρημάξει μέχρι δεκάρας τα ελληνικά νοικοκυριά, κατάσχοντας τις περιουσίες τους. 
Ως ανάλγητοι ληστές οι επικεφαλής της τρικομματικής κυβέρνησης, αφού εξαφανίζουν τους μισθούς, τα επιδόματα και τις συντάξεις των Ελλήνων, επιτίθενται με άγρια φορολόγηση στην ελληνική οικογένεια και δη σε όποιες έχουν παιδιά. Όσο περισσότερα παιδιά έχει μια οικογένεια, τόσο περισσότερο τιμωρείται λες και διέπραξε έγκλημα που τα απέκτησε!!!
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, με το νέο φορολογικό σύστημα έχουν δύο λύσεις: είτε να αυτοκτονήσουν είτε να οδηγηθούν στη φυλακή. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα που δίνει ο φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης, για το πόσα καλείται να πληρώσει ένας ελεύθερος επαγγελματίας, :

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με                  10.000 ΕΥΡΏ ΕΤΉΣΙΟ ΕΙΣΌΔΗΜΑ
(Μείον) ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ                        2.600 ΕΥΡΩ (με συντελεστή 26%)
(Μείον) ΠΡΟΚ/ΒΟΛΗ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ    1.300 ΕΥΡΩ
(Μείον) ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ                      650 ΕΥΡΩ
(Μείον) ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ)       4.800 ΕΥΡΩ (12 μήνες Χ 400 ΕΥΡΩ)
 ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, 650 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ¨Η 54 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!

Αυτοί είναι οι στυγνοί ληστές της τρικομματικής κυβέρνησης. Είναι αυτοί που θα ευθύνονται ως ηθικοί αυτουργοί για τις από 'δω και στο εξής νέες αυτοκτονίες των Ελλήνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου