Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΣΟΚ!!! ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΙΚΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ… ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΟ ALEX PAΚ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ!
ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ κ.κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ….

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, βάζει λουκέτο και το κατάστημα της ΔΟY Χολαργού! Στο τάκα-τάκα οι εντολοδόχοι της τρόικας, η τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς, εκτελεί στην εντέλεια το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος και καταργεί την μία μετά την άλλη τις κατά τόπους ΔΟΥ!
Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο, τις επόμενες ημέρες συγχωνεύονται οι ΔΟΥ Χαλανδρίου και Ν. Ψυχικού και μεταφέρονται στη ΔΟΥ Χολαργού! 
Με δεδομένο ότι η ΔΟΥ Χολαργού έχει ;ήδη αφομοιώσει και την αντίστοιχη της Αγίας Παρασκευής, είναι σαφές ότι το κτήριο της εφορίας Χολαργού είναι αδύνατον να απορροφήσει επιπλέον δύο εφορίες.
Αυτό και μόνο, σημαίνει ότι το κατάστημα της ΔΟΥ Χολαργού βάζει λουκέτο! Ήδη οι τροϊκανοί-εντολοδόχοι τους - δοσίλογοι, έχουν προβλέψει για την μετακίνηση-εγκατάσταση όλων των προαναφερθέντων ΔΟΥ. Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και Ν. Ψυχικό μετακομίζουν για να συστεγαστούν στο κτήριο του ALEX PAK στην Παλλήνη, (επιχείρηση η οποία πρόσφατα έβαλε λουκέτο). Πάνω από 200.000 κάτοικοι θα εξυπηρετούνται από μία ΔΟΥ! Και πού είστε ακόμη!!!

Το σχέδιο είναι ευρύτερο!!! Πρόκειται για το σχέδιο-θανάτου της Ελλάδος με τη δημιουργία καντονιών, που καλά κρατεί. Σύμφωνα λοιπόν με τους σχεδιασμούς των κατακτητών-δολοφόνων των Ελλήνων, οι συγχωνεύσεις των ΔΟΥ στην Ελλάδα θα καταλήξουν στον αριθμό «32»!!! 32 ΔΟΥ θα εξυπηρετούν όλους τους Έλληνες. Θα φεύγει δηλ. ο κάτοικος της Λαμίας και θα κάνει ταξίδι μέχρι την Αθήνα για να πάρει μια φορολογική ενημερότητα ή για να θεωρήσει τα βιβλία του!
Το είπαμε: Εάν ο κόσμος δεν επαναστατήσει η Ελλάδα σε λίγο δεν θα υπάρχει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου