Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: ΕΔΙΝΕ 30 ΕΥΡΩ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

PapouliasL
Εκεί που φτάσανε τον Έλληνα , ο Παπούλιας εμφανίζεται και ως ...φιλάνθρωπος,δίνοντας φιλοδώρημα για πίτσες και μπύρα ! Αίσχος!!!
 
Σε μια ενέργεια που θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν προϊόν αυθορμητισμού και δεν την "επεξεργάστηκε" όσο έπρεπε, αφού ήταν εξαιρετικά άτυχη, προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος - μπροστά στις κάμερες - έδωσε στους αξιωματικούς του ένδοξου Ελληνικού Στρατού ... "φιλοδώρημα" 30 ευρώ για "να πιούνε μπύρες", όταν τα στελέχη πένονται και δεν έχουν να ζήσουν τις οικογένειές τους!
Θα μπορούσαν να ειπωθούν πολλά για την εν λόγω ενέργεια, αλλά μένουμε στο ότι πρόκειται για τον Ανώτατο Άρχοντα και έναν μεγάλης ηλικίας άνθρωπο, οπότε υπάρχει θεσμικό ζήτημα και θέμα σεβασμού της ηλικίας του, άρα θα το αποφύγουμε.
Αλλά αυτός που επανειλημμένα έχει αναγνωρίσει δημοσίως τον κρίσιμο ρόλο των ΕΔ και του εθνικού έργου που επιτελούν τα στελέχη σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι υπάρχει ζήτημα εξαιρετικά αρνητικού συμβολισμού.
Υπάρχει θέμα αξιοπρέπειας, κ.Πρόεδρε, την οποία θίξατε, χωρίς να το θέλετε, είμαστε βέβαιοι...
"Τριάντα ευρώ για μπύρες" δίνουν στα παιδιά για τα θελήματα κ. Πρόεδρε. Όχι σε Έλληνες αξιωματικούς...
Το βίντεο είναι ένα μικρό απόσπασμα, φοβούμαστε ότι αν συνέχιζε, θα τους έλεγε να κρατήσουν και τα ρέστα "για να πάρουν και καμιά πίτσα"...
defencenet








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου