Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας
για τη μη κατάργηση του ΙΚΑ Χολαργού


Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για τη μη κατάργηση του ΙΚΑ Χολαργού, όπως είχε αποφασίσει η Συντονιστική Επιτροπή που αποτελείται από τη Δημοτική Αρχή, τις Δημοτικές Παρατάξεις και φορείς της πόλης μας.
Στα πλαίσια της Συγκέντρωσης είχε αποκλειστεί και ο παράδρομος της Λεωφόρου Μεσογείων από την οδό Φανερωμένης έως την οδό Μιλτιάδου από οχήματα του Δήμου. Στη Συγκέντρωση παρευρίσκονταν εκπρόσωποι πολλών φορέων του Δήμου μας καθώς και δημότες και κάτοικοι της πόλης μας.
Στην αρχή πήρε το λόγο και μίλησε προς τους παρευρισκόμενους πολίτες ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Δασκαλόπουλος, όπου αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Δήμαρχου κ. Βασιλείου Ξύδη, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει και τι θα επακολουθήσει. Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων που ήταν παρόντες κ. Χριστίνα Πολυκαλά και κ. Περικλής Ζήκας. Μίλησε επίσης η Βουλευτής Β’ Αθηνών και συμπολίτισσα μας κ. Χαρά Καφαντάρη. Τέλος το λόγο έλαβαν και εκπρόσωποι φορέων της πόλης μας.
Τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας κάλυψε σε απευθείας μετάδοση ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, όπου οι εκπρόσωποι του Δήμου και των φορέων αναφέρθηκαν στο ουσιαστικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με την αναστολή λειτουργία του ΙΚΑ Χολαργού.
Όπως τονίστηκε και στην Συγκέντρωση, ο αγώνας για την οριστική παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό τώρα ξεκινά. Καλούμε για πολλοστή φορά τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιω. Βρούτση και το Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ρο. Σπυρόπουλο να επανεξετάσουν την απόφαση τους για ο ΙΚΑ Χολαργού και να ξεκινήσουν άμεσα τη διαβούλευση μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων για την οριστική παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό.

Εκ του Γραφείου Τύπου
του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου