Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ALBUM 2013! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Μόλις κυκλοφόρησε και άρχισε να διανέμεται το ΑLBUM 2013. Το λεύκωμα και ο οδηγός αγοράς της περιοχής Χολαργού-Παπάγου. Το έντυπο του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή", που δίνει ξεχωριστό τόνο στην πόλης και στην έννοια του οδηγού αγοράς. Ο οδηγός αγοράς, πρέπει να είναι ένα χρηστικό εργαλείο το οποίο να μην απαρτίζεται από αχταρμά διαφημίσεων αλλά να είναι έντυπο το οποίο να μείνει όσο το δυνατόν για περισσότερο διάστημα σε κάθε σπίτι. Αυτό κάνει εδώ και χρόνια το ALBUM. Ένα χρηστικό βιβλιαράκι για κάθε σπίτι. 
Στο ALBUM 2013 ξεφυλλίζοντάς το, μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την πολύ παλαιά Αθήνα. Αυτή που έζησαν οι πρόγονοί μας και δεν υπάρχει πια. 
Επίσης, αφιέρωμα στον Αντώνη Πολύδωρα, τον πρώην Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Χολαργό, κυρίως όμως τον άνθρωπο εκείνο που ως πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου “Ο Υμηττός” έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει τεράστιο έργο για τη σωτηρία του Υμηττού μας. 

Στο σαλόνι του ALBUM μπορείτε να διαβάσετε την εντυπωσιακή ιδέα της Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργού, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κεχρή που αφορά στο “Πάρκο του Ιλισσού”.
Επίσης μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες. Ο πρώην καθολικός που έγινε ορθόδοξος ιερέας και λειτουργεί καθημερινά στην Αγία Τριάδα Χολαργού, ο πατήρ Ιωάννης Πιντέρι. 

Το ALBUM βρίσκεται ήδη στα ΚΕΠ Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου