Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ!

ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;
Όλο και πεισσότεροι Έλληνες οδηγούνται στα οικονομικά κρεματόρια που έστησαν οι δοσίλογοι. Ο Σαμαράς απευθύνει αυστηρές συστάσεις στους υπουργούς του να είναι συνεπείς απέναντι στην τρόικα ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και να σταλούν στον καιάδα οι προγραμματισμένοι να απολυθούν!!!
 
Αυτός ο ανάλγητος Πρωθυπουργός της Ελλάδος, που δήθεν νοιάζεται για την ανάπτυξη και την οικονομία, είναι ο στυγνός εκτελεστής των Ελλήνων. Τον Καραμανλή κατηγορούσαν ότι έπαιζε με το play station αλλά το θανατηφόρο play station έχει πάρει στα χέρια του ο Σαμαράς και εξοντώνει το λαό. 2650 εργαζόμενοι στην ΕΡΤ μέσα σε ένα βράδυ, εξολοθρεύτηκαν. Μερικούς χιλιάδες δημοτικούς αστυνόμους ο Σαμαράς τους αποτελείωσε μέσα σε ένα μεσημέρι. Με το πάτημα ενός κουμπιού. Το ίδιο έκανε και με 2.500 εκπαιδευτικούς της Τεχνικής-Επαγγελματικής εκπαίδευσης. Σε λίγες μέρες αναμένεται ν' αποτελειώσει 1350 γιατρούς και νοσηλευτές μαζί. 
Και ο ελληνικός λαός στέκει απαθής απέναντι σε αυτούς τους εγκληματίες που διαπράττουν γενοκτονία κατ' εντολήν των τροϊκανών. 
Ο ανάλγητος Σαμαράς ζητάει από τους υπουργούς του συνέπεια προς τους οικονομικούς δολοφόνους-τοκογλύφους. 
Ποιος θα καθίσει στο σκαμνί αυτόν, τον Παπανδρέου και όσους συμπράττουν στο έγκλημα κατά των Ελλήνων και της χώρας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου