Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!


Δημοσιεύσαμε την ιδρυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης την οποία όμως συγκροτεί το παλαιό βαθύ ΠΑΣΟΚ της περιοχής Χολαργού Παπάγου.

Ξαναθυμίζουμε μερικά ονόματα. Με όλους είμαστε γνωστοί ή φίλοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους τα λέμε… χύμα και τσουβαλάτα. Δείτε λοιπόν τα ονόματα του παλαιού ΠΑΣΟΚ που συγκροτούν τη νέα δημοτική παράταξη:

  Σκούρτης Χαράλαμπος
  Κοντομάρης Ευτυχής
  Κουρκουτσάκης Νίκος
  Αγγελάκης Μιχάλης
Δεπούντης Νίκος
  Μανίκας Αντώνης
  Μονογυιός Δημήτρης
  Παούρη Χαρά
  Σιαμέτη Ελευθερία 
Φίλιου Ντίνα ■ Νούμτας Χρήστος 
  Βερόπουλος Γιώργος
  Βεροπούλου Αφροδίτη 
  Γαλανός Φώτης
Τι λένε όλοι οι παραπάνω στην ιδρυτική τους διακήρυξη;

«Μακριά και έξω από κάθε λογής κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις μπορούμε να προωθήσουμε καλύτερα τα θέματα και τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας».

Λοιπόν κύριοι και κυρίες, αποδείξτε ότι δεν έχετε κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. Βγείτε αύριο κιόλας και καταδικάστε δημοσίως  τον δωσίλογο Παπανδρέου που κατέστρεψε την Ελλάδα και τον λαό χώνοντάς τους, χωρίς να ψηφιστεί γι’ αυτό, στο ΔΝΤ και στα Μνημόνια. Καταδικάστε τον Βενιζέλο που κατέστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει με την οικονομική του πολιτική τον λαό. Καταδικάστε τον δημοσίως επειδή άρπαξε δολίως τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου για να τις δώσει στους τοκογλύφους. Ζητήστε και για τους δύο (Παπανδρέου και Βενιζέλο) να οδηγηθούν στο Ειδικό Δικαστήριο.

Εφόσον δεν καταδικάσετε τους δύο από τους βασικότερους  υπεύθυνους της σημερινής καταστροφής του λαού και κατ’ επέκταση του Χολαργιώτικου-Παπαγιώτικου λαού, σημαίνει ότι όλα όσα λέτε περί μη κομματικών εξαρτήσεων και δεσμεύσεων, είναι παραμύθια. Εάν προβείτε στις παραπάνω καταδίκες, τότε μόνον μπορείτε να πείσετε και για τα υπόλοιπα τους δημότες.

Η παραπάνω φωτογραφία είναι συμβολική. Η αγαπητή και συμπαθής καθ'όλα και φίλη μας, Ελευθερία Σιαμέτη σε ομιλία της στο ΠΑΣΟΚ. Στο προφίλ της στο facebook είχε και φωτογραφία με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ναι, αυτόν που έπρεπε να είναι στη φυλακή. Η αγαπητή Ελευθερία θα τον καταδικάσει τον ΓΑΠ για τα εγκλήματά του;


1 σχόλιο:

  1. ΑΧ !!! Καντήλες έβγαλα...με κάτι ονόματα ...
    πόσο γελοίοι είναι τελικά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή