Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος προχωρεί σε συνεχείς επαφές και προτείνει σε πρόσωπα να στελεχώσουν τον δημοτικό συνδυασμό τον οποίο ετοιμάζει. 
Δεν προέβη σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αλλά το αποκαλύπτει σε πολλούς. Είναι πλέον κοινό γνωστό ότι ο Δασκαλόπουλος ετοιμάζεται να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος. 

Χαμός προβλέπεται με τους υποψήφιους  από τον Χολαργό! Πόσοι είναι μέχρι αυτή τη στιγμή;

3 σχόλια:

  1. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε...

    "Ολομέτωπη επίθεση σε βάρος του δημάρχου Παπάγου εξαπέλυσε ο Χρήστος Δασκαλόπουλος (φωτό), σε δημόσια εκδήλωση, στο Αμφιθέατρο Χολαργού, όπου επισημοποίησε την κάθοδό του, ως υποψήφιος Δήμαρχος του δημοτικού διαμερίσματος Χολαργού-Παπάγου. Στον πρόλογο της ομιλίας του, με αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Ξύδης αφαίρεσε όλες τις αφίσες που είχε αναρτήσει ο συνδυασμός ΥΠΕΡΕΧΟ (του οποίου ηγείται ο κ. Δασκαλόπουλος), στου Παπάγου, για την αναγγελία της εκδήλωσης, τόνισε:

    «Οι υποψήφιοι δεν έχουν άλλη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους δημότες, πέρα από τα προσωπικά φυλλάδια και τις λίγες αφίσες. Αναρτήσαμε λοιπόν γύρω στις 10 αφίσες στο Δήμο Παπάγου, αλλά ο κ. Ξύδης, πήρε τέτοια φόρα με το συνεργείο του και αφαίρεσε αμέσως όχι μόνον τις αφίσες στα όρια του δήμου του, αλλά προχώρησε και σε αυτά του δήμου Χολαργού. Στην οδό Αναστάσεως και 25ης Μαρτίου, ξήλωσε όλες τις αφίσες!

    Ο άνθρωπος είναι «αλλού γι’ αλλού». Οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει. Ο κ. Ξύδης βρίσκεται καθηλωμένος σε άλλες εποχές. Και για να μιλήσω με την γλώσσα του στρατού από τον οποίο προέρχεται: Η τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου, χρειάζεται κυβερνήτη φρεγάτας και όχι κυβερνήτη παντόφλας»!

    Ο κ. Δασκαλόπουλος έδωσε με λίγα λόγια το περίγραμμα του σημερινού δημάρχου Παπάγου: Ενός ανθρώπου που νομίζει ότι μπορεί να διοικεί τον δήμο από το σπίτι του, φορώντας τις παντόφλες του και προστάζοντας τα συνεργεία να εκτελούν τις διαταγές του! Απομακρυσμένος από τα γεγονότα και τις εξελίξεις, οι οποίες τον έχουν προσπεράσει εδώ και χρόνια!"

    (από την εφημερίδα "Ανεξάρτητος Παρατηρητής")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας τα είπα τα νέα ; Και η μαμά μου για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού.Ενενήντα ετών παρακαλώ και τα έχει 400 !
    Άσε που πολλές φορές στη "Δωδώνη" έβλεπε τον Δασκαλόπουλο και της έφευγε το παγωτό.Άσε που θα πήγαινε στη πορεία και θα έτρωγε και κανένα σουβλάκι με τους φίλους του πριν ακολουθήσουν την πορεία του Πασοκοσύριζα.
    Αυτό που δεν έχουν καταλάβει ή που δεν θέλουν να αποδεχτούν όλοι αυτοί οι συνδικαλίζοντες παρελθοντολόγοι της παγιωμένης πολιτικής σήψης είναι ότι κάποια στιγμή όντως θα πρέπει να κάθονται σπίτι τους ή να τρώνε το παγωτάκι τους ή να πίνουν τη πορτοκαλαδίτσα τους χωρίς να διεκδικούν πλέον το οτιδήποτε στα κοινά του κάθε Δήμου και της Κάθε κεντρικής κυβέρνησης.Ραμολιμέντα που δεν έχουν τι να κάνουν και συναντιούνται με τους "φίλους" ενώ ασχολούνται ακόμα με την διάσωση μας και τη διάσωση του Δήμου και πλάκα πλάκα έβριζαν τον κύριο Ξύδη αλλά ο κύριος Ξύδης ευθαρσώς είπε ότι αποχωρεί,με αξιοπρέπεια και με έργο κυρίως στου Παπάγου πριν τον "Καποδίστρια"
    Ευτυχώς άλλαξε στέκι η μαμά μου και τώρα πηγαίνει στον "Βενέτη" που είναι τέλειο μαγαζί,έχει και παγωτό,και καφέ και ότι επιθυμεί η ψυχή του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή