Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!





 Ton Ιάκωβο Τίγκα από τον Πολύγυρο (δεν γνωρίζουμε εάν έχει σχέση με τον δικό μας, Κώστα Τίγκα) τον εξαθλίωσαν με συνεχείς παράνομους φόρους και χαράτσια. Με την παρακάτω επιστολή του αρνείται να υποβάλει δήλωση φόρου εισοδήματος στους προδότες-δωσίλογους που φόρτωσαν τα δικά τους χρέη σε όλους τους Έλληνες. Τα πολιτικά σκύβαλα τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου και βεβαίως Παπανδρέου-Ππαπακωνσταντίνου είναι προδότες και οφείλουν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. 
Διαβάστε την εκπληκτική επιστολή του Ιάκωβου Τίγκα:

"Απαντώντας στη σχετική ειδοποίηση σας, με την οποία εμφανίζομαι οφειλέτης του Δημοσίου με το παράλογο ποσόν των 3.000 ευρώ, σας γνωρίζω τα εξής:
Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου, όπως και από τα αρχεία σας προκύπτει, ουδεμία οφειλή στο Ελληνικό Δημόσιο είχα.
Μέχρι και το 2011 η ΔΟΥ μου επέστρεφε περίπου 1.000 ευρώ φόρο ετησίως, ανα­γνωρίζοντας μου το δικαιούμενο ποσόν, με δεδομένη την τότε οικονομική μου κατάσταση, η οποία καλύπτεται μόνον από μισθωτή υπηρεσία και τη σύνταξη της συζύγου μου, χωρίς καμιά άλλη πηγή εσόδων. Από τα χρήματα αυτά, της επι­στροφής, κάλυπτα το πετρέλαιο θέρμαν­σης του χειμώνα, με δεδομένες τις ακραίες καιρικές συνθήκες του Πολυγύρου.
Το 2012 και για το έτος 2011 η Υπηρε­σία σας μου ζήτησε το παράλογο ποσόν των 1.500 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα επέβαλε φόρο ακίνητης περιουσίας στους λογαρια­σμούς της ΔΕΗ και ταυτόχρονα αυξήθηκε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στα 1,40 ευρώ ανά λίτρο. Αποτέλεσμα αυτών ήταν, φυσικά, να μην μπορώ να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις επιβίωσης της οικογε­νείας μου και του παιδιού μου που σπου­δάζει σε άλλη πόλη, αφού υπήρξαν και σο­βαρές περικοπές στις μισθωτές αποδοχές μου και στη σύνταξη της συζύγου μου.
Την ίδια χρονική περίοδο, και έως σήμε­ρα, διαλύθηκαν το ΕΣΥ και τα ασφαλιστικά ταμεία, με αποτέλεσμα να μην έχω πρό­σβαση σε γιατρούς και φάρμακα, αγγειοδι­ασταλτικά και αντιαιμοπεταλικά, τα οποία δεν γράφονται και
τα οποία είναι απαραί­τητα για την επιβίωση μου.
Το χειμώνα του 2012-2013 κάλυψα τη θέρμανση του σπιτιού μου με δύο ξυλόσομπες, χωρίς να έχω ομοιόμορφη θερμοκρα­σία μέσα στο σπίτι, ενώ φαινόμενα υποσιτι­σμού έκαναν την εμφάνιση τους, ρίχνοντας την ποιότητα ζωής και αξιοπρέπειας μου.
Οι παράλογες αυτές επιβαρύνσεις έγιναν από τις δυνάμεις κατοχής της Πατρίδας μου και τους δωσίλογους προδότες που «νομοθέτησαν» σχετικά.
Οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών σας, οι οποίοι συντάσσουν και στέλνουν ειδοποιη­τήρια όπως το σχετικό, είναι επίορκοι, αφού υπακούν σε προδότες, οι οποίοι ξε­πουλάνε την Πατρίδα μου και εξαθλιώνουν εμένα και τους συμπολίτες μου, τη στιγμή που το ΔΝΤ για δεύτερη φορά αναγνώρισε ότι έκανε λάθος, παρ' όλα αυτά όμως οι άνω αναφερόμενοι επιμένουν στη συνέχιση της εφαρμογής του λάθους.
Ως εκ τούτου, δεν είμαι πραγματικός οφει­λέτης του Δημοσίου, αφού το Δημόσιο μου χρωστάει, και όχι το αντίθετο.
Δεν αναγνωρίζω οφειλές μου προς τους κατακτητές της Χώρας μου ως οφειλές προς το Ελληνικό Δημόσιο, τις οποίες, άλ­λωστε, δεν δύναμαι να καταβάλω ως λίαν παράλογες και εξοντωτικές. Όσα έχω πλη­ρώσει μέχρι τώρα από τη στιγμή που η Πα­τρίδα μου σκλαβώθηκε θα τα διεκδικήσω πίσω μετά την απελευθέρωση της Πατρί­δας μου, ζητώντας παράλληλα την τιμωρία των ενόχων.
Κατόπιν των αναφερομένων, δεν αναγνω­ρίζω υποχρέωση μου να συντάξω δήλωση εισοδήματος, το οποίο, άλλωστε, σας είναι γνωστό, αφού προέρχεται από μισθωτή Υπηρεσία του Δημοσίου.
Όσον αφορά τις απειλές που εκφράζονται στο σχετικό ειδοποιητήριο περί λήψης μέ­τρων εις βάρος μου για τις άνω οφειλές, σας γνωρίζω ότι σε περίπτωση βλάβης εμού, της οικογενείας μου, της κινητής και ακίνη­της περιουσίας μου, η οποία αποκτήθηκε με τους κόπους μιας ζωής, θα λάβω κι εγώ μέτρα εις βάρος σας, θεωρώντας τις Υπη­ρεσίες σας ως εχθρό της Πατρίδας μου άρα και δικό μου, υπερασπίζοντας τα ως Έλλη­νας Πατριώτης και τηρώντας το άρθρο 120 του Συντάγματος, το οποίο επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων.
Ιάκωβος Τίγκας Επότττης Δημόσιας Υγείας Πολύγυρος" 18/6/2013
από το olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου